E3 2017: A Way Out - csak barátokkal játszhatjuk

Link másolása
Az EA Playen mutatkozott be a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A játék szigorúan csak kooperatív módban lesz játszható, sőt most az is kiderült, hogy online matchmaking sem lesz.

Az EA konferenciáján mutatkozott be a svéd Hazelight játéka, az A Way Out, mely az EA Originals kezdeményezés zászlaja alatt fog megjelenni 2018 elején PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A játék sztorija egy börtönben kezdődik majd, ahonnan a két főszereplőt Leót és Vincentet irányítva kell majd kijutnunk. A játékmenet az ígéretek szerint elég változatos lesz: lopakodós, verekedős, lövöldözős és járműves részek váltják majd egymást.

A játék nagyon erősen épít majd a két karakter együttműködésére, éppen ezért kizárólag kooperatív módban lesz csak játszható a cucc. A fejlesztők szerint a legjobb, ha egy tévé előtt, osztott képen ugrunk neki a kalandnak egy barátunkkal, de lesz online co-op is.

Ennek ellenére kimarad a matchmaking a játékból - ezt maga a játék direktora, Josef Fares árulta el az Eurogamernek. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk majd idegenekkel nekikezdeni a történetnek, feltétlenül szükségünk lesz egy ismerősre, hogy játszani tudjunk a játékkal.

Emellett kiderült az is, hogy hogyan is fognak majd működni a játék dialógusai. A párbeszédek során lesz választási lehetőség, de csak akkor tudunk majd továbbhaladni, ha mindkét játékos ugyanazt az opciót választja.

5.
5.
shatterhand
Legjobb az osztott kepernyo?? Ne rohogtessen. Elhiszem hogy bannak akiknek bejon de ne magyarazzak meg hogy jobb egy felbevagott kepernyon jatszani.
4.
4.
csabuszflash
eddig az e3 legjobbja szerintem mint újfonság. legalábbis én hasonlóval nem találkoztam még
3.
3.
Gykrizsi
Nem gond, ez erre lett kitalálva
2.
2.
WiiRGaming
Még a páromnak is tetszett az előzetes alapján! Bár nem tudom, hogy fogom rávenni a lövöldözésre, de valahogy megoldom :D
1.
1.
Macifasz
Nekem tetszik az ötlet, már meg is van a haver, akivel tolni fogjuk. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...