E3 2017: Valaki már látta a Battlefront II kampányát

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 12.
  • Hír
Link másolása
Habár az Electronic Arts nyilvánosan csak néhány snittet mutatott a Star Wars: Battlefront II sztorimódjából, zárt ajtók között 15 percen keresztül demózta a kampány egyik küldetését. Részletek következnek.

Habár nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen lesz a Star Wars: Battlefront II sztorimódja, a készítők egyelőre csak néhány jelenetet vetítettek le belőle nyilvánosan az E3-on, a szaftosabb látnivalókat zárt ajtók mögött őrzik. A Kotaku újságírója látta a 15 perces single demót, az ő élményeiből szemezgettünk.

Ahogy azt már tudjátok, a kampány főszereplője a Janina Gavankar által megformált Iden Versio lesz, aki a Birodalom rohamosztagosainak elitalakulatát, az Inferno Squadot vezeti. Az E3-on bemutatott demó eseményei nem sokkal azután veszik kezdetüket, hogy a második Halálcsillag felrobban. Hősnőnket a Vardos bolygóra hívják, ahol apja (aki egy birodalmi admirális) és az Uralkodó egy furcsa küldöttje (aki az Uralkodó hologramos képmásával parádézik) parancsot ad a csapatának: végre kell hajtaniuk az Operation Cindert, vagyis azt a hadműveletet, ami az Uralkodó halála esetén is biztosítja a lázadók elpusztítását.

A fejlesztők célja kifejezetten az volt, hogy más hangnemet üssenek meg a kampány során, nem a filmeket szeretnék újra elmesélni. A lázadók elleni kínkeserves harc kapja a főszerepet, ebből pedig már a demó is ízelítőt ad: a pálya elején, a hadműveletre történő készülődés közben Iden űrállomását megtámadják, mi pedig egy TIE Fighterből kezdünk el védekezni az ellenséges cirkálókkal szemben. A Kotaku beszámolója szerint már ez a rész is nagyon jól sikerült, a körítés és a feladatok úgy vannak belőve, hogy a játékos nem azt érzi rajta, hogy itt és most a multiplayer egy mechanikáját próbálgatja - annál filmszerűbb az élmény.

Miután a birodalmi flottát igencsak megszorongatják az egyik cirkáló ionágyúi, Iden berepül a hajóba, és gyalogosan folytatja az útját. Állítólag észre sem lehet venni az átmenetet, eleinte az intenzívebb tűzharcokból kapunk egy kis ízelítőt, ahol a különböző kiegészítőinket (például a hődetonátort) is próbálgathatjuk, majd egy lopakodós szekvencia következik, ahol csöndben kell eltennünk láb alól az őröket, és hackelésre is sor kerül. A küldetés az ágyú hatástalanításával ér véget, baljós fordulatként pedig azt a zárást kapjuk, hogy egy másik hajó belerohan a cirkálóba...

Hogy az EA mikor teszi nyilvánossá a demót, azt nem tudjuk, de abban reménykedhetünk, hogy a Sony konferenciáján előkerül a felvétel. Addig is tessék nézegetni a multi videóit, és örüljünk, mert ingyenesek lesznek a játék DLC-i!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...