E3 2017: Dátumot kapott a Total War: Warhammer II

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy szeptember végén landol a boltokban a Total War: Warhammer második része. A rajongók már most bekarikázhatják a dátumot a naptárban.

A Total War: Warhammer II teljesen új szemszögből közelíti meg a háborút. Négy új fajjal startol a kampány, a konfliktus a Great Vortexnek hívott elfmágia körül forog, amellyel az elfek eddig sikeresen verték vissza a démoni hordákat. Hatalmas erők indulnak meg, hogy helyrehozzák a természetfeletti örvényt és elkerüljék a katasztrófát.

A folytatásban tehát a területhódítás már nem elég, a Great Vortex irányítását is meg kell szereznünk a lizardmaneket, a high elfeket, a sötételfeket és egy rejtélyes negyedik fajt irányítva.

A készítők bejelentették, hogy az RTS szeptember 28-án landol PC-n. A megjelenést követő első hétben megvásárló játékosok egy Early Adopter-bónusszal gazdagodnak az ingyenes Race Pack DLC formájában. A kiemelt üzletekben Limited Edition változatban is kapható lesz a játék, ami egy fémtokot és egy Insider Guide-ot tartalmaz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...