E3 2017: Mobilokra költözik a South Park

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft konferenciáján nemcsak a régóta készülő The Fractured but Whole-ról volt szó, hanem egy mobilos mellékágról, a South Park: Phone Destroyerről is. Egy PvP-re kihegyezett RTS ez, a szokásos agyament humorral.

Az okostelefonos generációt is meg kell szólítania Trey Parkernek és Matt Stone-nak, ehhez pedig egy szarkasztikus mobiljáték kiváló. A nagygépes RPG új kedvcsinálója mellett egy teljesen új címet is bejelentett a Ubisoft, a South Park: Phone Destroyer iOS-re és Androidra érkezik valamikor idén.

Lényegében egy valós idejű stratégiáról van szó, melyben az ismerős karaktereket küldhetjük csatába. Az online multira kihegyezett anyag tobzódik a beszólásokban és a képi humorban, de a játékmenetet gyűjthető kártyák is színesítik. Ha kellő számú cowboyt, varázslót és kiborgot összeszedsz, már jó eséllyel elnáspángolhatod az ellenfeleidet.

Ahogy a közlemény fogalmaz, "az a rengeteg óra, amit eltöltöttél a telefonoddal, már felkészített erre a pillanatra. Teljesítsd be a sorsodat és légy a legjobb telefonromboló!"

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...