E3 2017: Ősszel gördül ki a Gran Turismo Sport

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Megjelenés
Bár a Polyphony Digital tervezett dátumait legtöbbször szkeptikusan fogadjuk, a készítők szerint idén ősszel érkezik a Gran Turismo Sport. A Sony konferenciája előtt levetítették az autós cím legújabb előzetesét is.

A Gran Turismo Sportot eredetileg 2016-ra vártuk, a fejlesztők akkor eltolták a megjelenést, mondván "több időre van szükségük" a munkálatok befejezéséhez. Az E3-on sem kaptunk napra pontos dátumot, csupán annyi biztos, hogy idén ősszel csaphatunk le rá PS4-en.

A Polyphony Digital szerint PS4 Prón 60 fps-sel fut a játék, és hozzátették, a HDR- és a PS VR-támogatás sem marad ki.

A kulisszatitkokba is belenézhetünk:

19.
tirpa
#18: Porsche pack 3990HUF... Akciósan vettem 997HUFért. 20 db kocsi. Úgy tudom eddig azért lehetett DLC-ként kapni, mivel a "porsche" jogok(vagy valami ilyesmi) az EAnál voltak, ami már lejárt, de errôl is volt már itt hír. Egyesével tényleg nagyon drágák a kocsik. Pár hónapja a CARPASS csomagot 70% kedvezménnyel lehetett megvenni.
18.
TheFlash
#17: volt olyan forza pl amiben benne volt a porsche szerinted? :D Mindegyikbe csak külön 5000 ft-ért lehetett megvenni ... Inkább azt csinálják, hogy azok a kocsik amik DLC-ként jöttek az előzőhöz, azok benne lesznek a következőben alapból, csak épp amik a régiben alapból benne vannak azok lesznek dlc-k.

Ez még nem is lenne AKKORA baj, ha lehetne egyesével venni kocsikat, és nem csak packban (vagy ha nem lenne egy kocsi ára majdnem egy pack ára)...
17.
PaprikaJancsi
#16: Úgy szokott lenni (ha jól tudom). Kiadnak egy részt, jön hozzá kb. 5 dlc. A következő részben már benne lesznek azok a dlc-s kocsik amik az előzőben dlc-ként jelentek meg, de majd kiadnak újra 5 dlc-t más kocsikkal.
16.
Zisten
Persze szép hogy a Forza önti a tartalmakat, de nekem az üzletpolitikája nem tetszik.
DURVÁN FOGALMAZOK:
Kiadnak egy részt, majd hozzá 1000 DLC kocsit amit vegyél meg.
Majd kiadnak egy új részt majd kb ugyanazt az 1000 DLC kocsit vedd meg újra.
Azért ők se szentek, mert tartalom terén (nem a Horizon) azért ők se nagyon dobálóztak.Valljuk be őszintén nem kicsit fapados volt az az első Forza is XONE-ra. Volt benne 14 pálya? Húha de megszaladt. Én egyedül a kocsik matrizását irigyeltem tőlük, de remélem ezt már többet nem kell.

Igen sajnos Kaz bácsi szeret tökölni a dolgokkal.
A PD meg az a csapat volt, aki nem volt be külső csapatokat a készítésbe, nem adtak ki semmit külső munkára, így aztán maguk tököltek minden villanyoszloppal, gumifallal, kerékvetővel, mindennel, ami rohadtul sok idő. Ha nem tévedek ezen most változtattak, de még mindig tudnak mivel tökörészni. Persze ebbe nagyban hozzájárul az is, hogy a Sony adott nekik 2x annyi feladatot, mint eddig. Legyen 4K támogatású a játék, meg legyen benne VR, meg legyen benne izémizé meg minden más.

A másik baj a PD-vel, hogy JAPÁN!
Ami azt jelenti, hogy teljesen másképpen látja a dolgokat és másképpen is közelíti meg azokat. Ezért néha nekik A és B pont közötti út nem egy egyenes, hanem 10 kanyar.
Viszont a Gran Turismo egyedi megfoghatatlan hangulata még mindig megvan.
Én várom, mert biztos jó lesz, béta is érezhetően sokat fejlődik. Szóval ha őszre ilyen ütemben haladnak előre akkor kiváló lesz.
15.
TheFlash
#12: csakhogy a forza szavatossága egy qrva nagy NULLA ... A GT-ben a karriermód tényleg karriermód, és a szabad vezetésnél is csak pár autót ad neked, a többit mind meg kell venned ha használni akarod. Meg tuningolni kell a kocsit ha versenyt akarsz nyerni stb.. hol van ilyen a forzában? Annak már presztizse sincs, évente xarják ki a Forzákat és ugyan az az összes, mi volt az 5 ben új? Open wheel kocsik :O 6 újdonsága? Éjszakai versenyek :OO Most a 7 nek mi lesz? Kamionok :OOOO
12.
dzsiádzsó
Nagyon gyenge eresztés a Forza mellett, arról nem beszélve, hogy a Forza már vagy 2x annyi teljes értékű részt adott ki, amióta PS3 piacra került, minden részen az éves lemaradás, előző genes feeling, és a kapkodás látszik. Imádtam a GT sorozatot Ps2-n, de ez most már kicsit gáz, sose gondoltam volna Forzás leszek, elég szomorú...
11.
PaprikaJancsi
#10: te már csak tudod milyen tapasztalatokkal rendelkezik....gondolom még csak egy mondatot sem tudsz róla...lame
10.
TheFlash
#8: te már csak tudod milyen az igazi versenyautók fizikája ... gondolom még csak nem is kormánnyal toltad ... lame
9.
unrealnoise
Illett volna kitenni az igazi előzetest is gyerekek...

https://www.youtube.com/watch?v=0bvFI7CinN8
8.
Angelwing
#7: Kérésre a Polyphony Digital-tól 3 hónapja kaptam bétakulcsot a játék (Gran Turismo Sport) tesztelésésre. Azóta játszhatok rajta egyfolytában. A játék folyamatosan frissül, és azt kell mondjam hogy nagyon jó, annak ellenére hogy előtte én sem hittem benne. Belső műszerfal nézetben(sima PS4-en) játszom a játékot és nagyon jól szimulálja az igazi vezetési tulajdonságokat. Röviden ennyi. Ja és még valami, a Forza is nagyon tetszik! Lehet veszek X-et is :)
7.
zozo76hun
#5: mar regen nem tenyezo gran turismo, a forza lealazta a sarga foldig...
6.
kergabi83
#2: Pc-re is jön. Úgy hogy igazából az se ex.
5.
ollie92
Ez a játék elvan késve 2-3 évvel. Forza 7 mellet elbújhat...
3.
Hunszi
#2: Ahogy mondod...hiába lehet X One X és 6tflop, ha nincs semmi exklúzív tartalom. Semmi pluszot nem kapsz az Xboxal, egy butitott PC. A PS lehet hardverileg gyengébb...de legalább van olyan tartalom rá, amit máshol tényleg nem érhetsz el, csak ott.
2.
KRAT0S
#1: Igen, és a boxos listád itt véget is ért :P :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...