E3 2017: Bemutatkozik a Sony PlayLinkje

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony összeköti a PS4 konzolt az okostelefonokkal, tabletekkel és tévékkel a PlayLink-szolgáltatás segítségével. Így a család együtt játszhat majd többféle minijátékot, eszköztől függetlenül.

Nagy a család, vagy épp sok haver gyűlt össze a lakásban, de csak két kontrollered van? A Sony egy új kezdeményezéssel állt elő, a PlayLink lényegében összeköti a PS4-et, az okostelefont, a tabletet és a tévét, így már számos minijátékkal játszhatunk a barátainkkal közösen. Lényegében a Sony 1-2 Switch-éről van szó.

A PlayLink kihasználja az okoseszközök érintőképernyőjét és kameráját. Az elérhető alkotások listája elég terebélyes: lesznek thrillerjátékok, kvízek, kártyajátékok és minden más is - ehhez csupán a dedikált PlayLink alkalmazást kell letöltenünk az App Store-ból vagy a Google Playből.

Lássuk a játékkínálatot!

That’s You!

Lényegében egy gyors kvízjáték, melyben szelfiket készíthetünk magunkról, a képek virtuális kártyákra kerülnek, a barátaink pedig elmondhatják, mit gondolnak rólunk. Több mint 1000 kérdés merülhet fel veled kapcsolatban, és a merészebb oldaladat is csillogtathatod, ha bevállalsz pár kihívást. A PlayStation Plus-tagok ingyen hozzájuthatnak a That's You-hoz július 4-től.

Hidden Agenda

Egy sztoriközpontú thrillerjáték a Supermassive csapatától, amely az élet és a halál kérdéskörét boncolgatja. Hat emberrel közösen hozhatunk kemény döntéseket, és ezek alapján bonyolódik tovább a sztori.

Knowledge is Power

Hat emberke küzdhet egymás ellen ebben a kvízjátékban, ha gyors vagy és pontos, az ellenfeleid gonoszságát simán kijátszhatod.

Frantics

Arcade-stílusú vicces minijátékok kollekciója. Barátainkkal közösen harcolhatunk, és varázsolhatunk kedvünkre, de vigyázz, a házigazda róka bármikor összezavarhatja a társaságot!

SingStar Celebration

Ahogy a címe is mutatja, a népszerű karaoke-program PlayLink-féle verziója rengeteg letölthető dallal. A házibulik kötelező kelléke, melyhez csak a SingStar mikrofonalkalmazását kell letöltened.

1.
1.
KRAT0S
A Hidden Agenda-t csak többen lehet játszani? Ha mehet egyedül is én befizetek rá:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...