E3 2017: Wolfenstein II - ostrom alatt áll az USA

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 15.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Bethesda konferenciáján hivatalosan is bemutatott Wolfenstein II: The New Colossus. Ebben a készítők mesélnek a játék főbb újdonságairól.

A friss, ropogós előzetesből többek között kiderül, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus egy közvetlen folytatás lesz, így az események közvetlenül a Wolfenstein: The New Order után veszik fel a fonalat. A helyszín ezúttal az Egyesült Államok, ahol BJ Blazkowicz a lázadók vezetőjeként igyekszik majd megdönteni a náci rezsimet.

A MachineGames fejlesztésében készülő második felvonás október 27-én debütál PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
br1Koo
#6: Arról beszéltek a készítők, hogy imádják a Wolfensteinben, hogy szabadon kreatívkodhatnak, persze anélkül hogy az szembemenne a játék világával, vagy a játékosok elvárásaival.
6.
6.
Mortis
#5: Értem mire gondolhatsz: hogy a fejlesztők tiszteletben tartják az eddig lefektetett alapokat a játékuk univerzumában, de hogy a játékosok irányában nem azok azt még így se tudom hova rakni - disrespectful szónak nincs túl sok jelentése.
5.
5.
dzsiádzsó
#4: Szerintem az állítmány mellé keress egy alanyt is a mondatodba (akkor meglesz a válasz is egyben kérdésedre), nekem egyértelmű volt, és angolul sem emelkedett Shakespeare-i magasságba a videó narrálása, és akkor nem írnál ilyet, hogy tiszteletlen a játékosokkal, mert ilyet nem mondtak.
4.
4.
Mortis
mi az istent értenek azalatt, hogy nem tiszteletlen a játékosokkal és a világgal szemben? ezt a két mondatot nem tudtam hova tenni: remélem nem valami SJW-s baromságot próbálnak itt körülírni.
3.
3.
Machiavelli
Jó lesz ez, várós nagyon. :D
2.
2.
Heldengeist
Még épp elég időm van bepótolni a TNO DLC-jét.
1.
1.
Várós darab! Kötelező vétel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...