Lelőtték a GTA-sok kedvenc moddereszközét

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 15.
  • Gyászhír
Link másolása
Az OpenIV segítségével a Grand Theft Auto negyedik és ötödik részéhez, valamint a Max Payne 3-hoz is készültek modok, a fejlesztők azonban a minap kaptak egy levelet a Take-Two ügyvédeitől, ami a projekt végét jelentette.

Lelőtték a legutóbbi két GTA és a Max Payne 3 népszerű moddereszközét, az OpenIV-et. A szoftver vezető fejlesztője, GooD-NTS jelentette be, hogy kaptak egy levelet a Take-Two ügyvédeitől, amiben felszólították őket a projekt leállítására.

Az indoklás szerint az OpenIV alkalmas arra, hogy kiüssék vele a játékok biztonsági funkcióit, ami jogsértés, és bár GooD-NTS véleménye szerint ez alaptalan vád, mégis úgy döntöttek, hogy kiszállnak a projektből.  A posztjából az is kiderül, hogy egyszerűen nem éri meg bíróságra menni, mert az rengeteg időt és energiát emésztene fel.

Korábban a Take-Two azt mondta, hogy nincs problémája a modokkal egészen addig, amíg azok nem nyúlnak bele az online játékba, és GooD-NTS szerint mindig odafigyeltek ezekre az előírásokra. Ezzel valószínűleg a GTA V-be szánt Liberty Citynek is búcsút inthetünk, amit szintén az OpenIV-csapat hegesztett.

5.
5.
shooter1234
#3: Nem sokat pvp -ztem, az nem tetszett egyáltalán a játékban. A Co-Op küldetések jók, de nem sok van belőlük (ezen farmoltam ki a ceo -t meg egy raktárat és a motorosklubbot), a heist -eket egyedül nem lehet játszani, a ládagyűjtögetős raktáras ceo biznisznből meg már a 3. eladás után elegem lett.
4.
4.
kisbiflos
Veletlenul sem kell egy officialis SDK.....
3.
3.
Adamknight
#2: Hogy-hogy mindig ugyanazokat a küldetéseket csináltad? :D Szerintem annyi féle lehetőség van, hogy a fele sok, ráadásul mindig vannak dupla $-es eventek amik 1-2 hetente cserélődnek. Én kb 300 órát játszottam már vele, de még mindig napi szinten találok olyan dolgokat, amiket addig nem láttam.
2.
2.
shooter1234
Kb 60 órát játszottam az online -nal, mire rájöttem hogy rohadt sok idő kifarmolni 1-1 új épületet, ahhoz hogy ne ugyan azokat a küldetéseket csináljam újra és újra, hogy végre legyen valami változatosság a játékban. Így inkább hagytam a francba, oké hogy grindolni kell valamiért kicsit, de itt már arra mennek, hogy mindenképp vegyél shark cardokat.
Ebben az időben követtem külföldi videósokat hogy tippeket szerezzek és jobban megismerjem a játékot, elég gyakran csináltak shark card nyereményjátékot és ők maguk is vették. Külföldön ez nem olyan drága az embereknek ezek szerint, vagy csak sok a hülye.
Részemről inkább fizetnék 5- max 10 eurót egy dlc -ért, de akkor ne kelljen az életemet elunni a gép előtt, de ez nyilván nem éri meg a rockstarnak, mert az nem 60 euró.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...