E3 2017: Elképesztően fest a Yakuza 6

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Yakuza 6 teljes mértékben a jelenlegi generációra készül, és ehhez vadiúj motor, a Dragon Engine dukál. A játékmenet nem változott túlzottan, megmarad a nyitott világ, főhősünk továbbra is Kazuma Kiryu.

Az E3 apropóján már láttunk egy trailert a Yakuza 6: The Song of Life-ról, de most végre a kiállított demóval is megismerkedhetünk az IGN jóvoltából. A történet szerint Kiryunak egy gyermeket kell védelmeznie, nyomozást indít az anya után, miközben bejárja Kamurocho és Onomichi negyedét. Naná, hogy szétpofozza a rivális bandák embereit! Visszatérnek a minijátékok is, a demóban a karaokézhattak a látogatók.

A Yakuza 6 várhatóan 2018 elején érkezik PS4-re.

11.
11.
crytek
Ha már ilyen clickbait címet adtok ,akkor közölhetnétek, hogy szerintetek ebben mi az elképesztő.. Melyik része az amiben szebb mint pl a 2012-es (igen 5 éves) Sleeping Dogs mert inkább egál vagy még a Sleeping szebb..

10.
10.
ssemtexx
Atyaég, biztos 2017-et írunk? Hol a vér, horzsolások, törések? WTF?
9.
9.
kopic
Am nem inkabb "elkepesztoen rosszul fest a Y6." akart lenni ?
8.
8.
kopic
#6: Nap komnentje gyanus, bazmeg.
7.
7.
Őrnagy
Miért ragaszkodnak az ütések nyomán felvillanó fényfoltokhoz? Ja, mert japán...
6.
6.
dvs00
Ez neked elképesztő bazmeg? A karakteranimáció pontosan olyan mint azokban ezredfordulós játékterni szarokban amin a cigányok játszanak plázában az iskola helyett. Röhejes, a verekedés is nevetséges bazmeg, kb Tekken 2-3 szint. Mindezt 2017-ben..
5.
5.
shatterhand
Japan: mashogy allnak hozza,retegjatek, mast tartanak fontosnak, vegyes latvanyvilag, 1-10pontos
3.
3.
PS4jacksony
Azért az " Elképesztően fest,, Től nagyon messze áll a bunyón még van mit javítani de már ugy sem fognak és az animációk is előző genesek.
2.
2.
fehersam
Nagyon jónak hangzik. A Zero nagyon bejött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...