Új funkciók az Originen

Link másolása
Tovább foltozgatja a PC-s online platformját az EA: új, hasznos funkciókkal bővítették az Origint, így például már fps-számlálóval is ellátták a felületet. Emellett a letöltéseket is jobban szabályozhatjuk az új frissítés után.

A sokak által gyűlölt Origin az utóbbi években rengeteget javult, most pedig újabb hasznos funkciókkal bővült.

Az egyik leghasznosabb újítás az fps-számláló, mely a konkurens Steamen, sőt a Uplayen is elérhető már egy ideje. Ezentúl már az Originen sem kell külső alkalmazásra hagyatkozni, elég bekapcsolni a beállításokban. Szerencsére az fps-mérő akkor is működik, ha játék közben kikapcsoltuk az Origin-felületet.

A másik újítás, hogy a letöltések sebességét ezentúl korlátozhatjuk, így nem fogja felzabálni a teljes internetelérésünket az Origin. Emellett hasznos funkció, hogy már úgy is csatlakozhatunk egy barátunk játékához, hogy nem ugyanazzal a címmel játszunk. Az alábbi videón ezt a funkciót nézhetitek meg mozgás közben.

10.
10.
user101
#5: Nincs 24GB ramom és 6 magos CPU-m, iróniának szántam ( csak egy 6600K és 16GB hyperx van ), nem ez a lényeg, hanem az elv, hogy olyan termékeknél is rákényszerítik a hülye áruházukat aminél nem indokolt. Adják akkor annyival drágábban Steam-en, amennyit a Valve lesarcol róluk, majd én eldöntöm, hogy megér-e nekem annyi pluszt, hogy egy helyen legyen az összes játékom... :)))
9.
9.
crytek
Akkor már rakhatnának bele fps benchmark funkciót is annak volna is értelme...
5.
5.
zozo76hun
#3: tokeletesen igazad van ez egy undorito dolog a pc-nel hogy futtasson a steam/origin/uplay, esetleg meg virus-irto, apja-f@sza, minden.

most ne essetek nekem, nem pc fikazas akar lenni, csak elvbol olyan hulyeseg hogy minden szar fusson a hatterben. nemtom, engem idegesitett anno mikor meg pc-n jatszottam, igaz akkor meg nem volt steam, de pl rezidens viruskeresot akkor is ruhheltem. neha elinditottam es vegignezettem vele a hdd-t, aztan kileptem belole.

de valo igaz, elfer, plane akinek komoly gepe van mint USER101-nek, nyilvan meg se kottyan 24gb rammal, de az elv ami duhito (nekem). de lehet csak azert mert mar elmultam 40, oregszem, azt' szenilis ven hulye leszek egyre jobban... :)
1.
1.
user101
számomra a leghasznosabb funkció az lenne, hogy az offline játszható játékaikat meg lehetne venni steamen és nem kellene ezt a szart is futtatni feleslegesen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...