Felújított változatot kap az L.A. Noire?

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 21.
  • Pletyka
Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar nem folytatást készít az L.A. Noire-hoz, hanem inkább felújítja azt, ráadásul a legvadabb hírek szerint Switchre is elkészülhet a remaster, ami VR-támogatást is kapni fog.

Évek óta nem lehetett hallani a Team Bondi-féle L.A. Noire-ról, de most úgy néz ki, hogy a Rockstar lát még lehetőséget a nyomozós játékban, ugyanis több egymástól független forrás is arról számolt be a Twitteren (itt és itt), hogy a csapat dolgozik egy remasteren, ami nemcsak a szokásos PlayStation 4 és Xbox One duóra, hanem Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Ráadásul a Sony masináján PlayStation VR-támogatást is kapnánk, a Rockstar ugyanis így szeretné kipróbálni saját VR-technológiáját, ami valószínűleg zöld utat adhatna a további játékok ilyen jellegű fejlesztéseihez is.

9.
adam222
Ez a konzolgeneráció egy nagy selejt sz*r! Semmi új csak a remastered bullshit mindenhol!
8.
dcba
Meghoztatok a kedvem hozza, ugyis anno valahol a felenel abbahagytam mert eluntam, hatha most majd megtetszik.

Azt viszont meg kell hagyni a jateknak, h rettento eredeti volt, igyekezett valami ujat mast kitalalni, mindenkeppen piros pont azert, h nem egy tucat GTA lovoldozos jatekot akartak csinalni.
7.
Juha
#6: Persze, megoldod az ügyet, majd később kiderül, hogy egy piti csalót csukattál le a gyilkos helyett (én így jártam, mert véletlenül nem találtam meg egy-két nyomot)
6.
Link21
Hát nem tudom, hogy akkor kinek hihetek. Vagy azt írják, hogy jó játék vagy azt, hogy hiába nyomsz bármit is, az ügyek szinte megoldják magukat.
5.
Grabowsky30+
Nagyon tetszett ez a játék, de mivel már tudom "ki a gyilkos" nem hiszem, hogy megint végig nyomnám valamivel szebb grafikán. Nekem az eredeti grafikával sem volt semmi bajom!
4.
ollie92
Kibaszott jó játék volt és ami a legjobb, hogy nehéz is.
Mikor kiadták, néhol nehéz volt megérteni, mivel felirat nem volt hozzá.
Aki tudott elég jól angolul és kedvelte a 40´ évek Amerikáját, annak gondolom nagy kedvence volt.
3.
user101
Ennél a játéknál például van is értelme megcsinálni...

Másfelől kicsit sajnálom, hogy most ennyi energiát ( feleslegesen ) elpazarolnak a VR-re, mert az igazán huzó címeknél és játékoknál csak korlátozó tényezőnek érzem a dolgot. Mivel nem játszok szimulátorral és utálom a horror-t ... Így nem vagyok egy nagy VR-fan... :(
2.
lesik20
Ez csak itt hagyom.

https://www.youtube.com/watch?v=U1qnRv-fuxQ
1.
Dresa
Nagyon jó, végre tudom pótolni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...