Elérhető a Bohemia ingyenes shootere, az Argo

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 23.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Bohemia Interactive kiadta a többjátékos mókára kihegyezett legújabb taktikai FPS-ét, az Argót. A játékban 5v5-ös küzdelmekben vehetünk részt egy 62 négyzetkilométeres szigeten.

Az Operation Flashpoint, az ArmA-sorozat és a DayZ fejlesztője ezúttal egy ingyenes shooterrel kedveskedett a realisztikus FPS-ek szerelmeseinek. Malden 62 négyzetkilométeres területe különösen kedvez a közelharcnak. 15 település található a szigeten, ahol saroktól sarokig, épületről épületre nyomulhatunk előre ötfős csapatunkkal, de vannak repülőterek, ültetvények, fjordok és sivatagos részek is.

A történet nem egy nagy durranás: a csapataink egy lezuhant űrállomás maradványaiért harcolnak Maldenen. Az Argóban három 5v5-ös küzdelmekre kihegyezett kompetitív játékmódot (Clash, Link és Raid) találunk. A jó teljesítményért cserébe tapasztalati pontokat kapunk, amikből új fegyvereket, kiegészítőket és egyéb cuccokat nyithatunk meg. Ha inkább a gépi ellenfelek ellen küzdenénk, arra is lehetőségünk lesz a 10 fős Combat Patrol kooperatív módban.

Ha ez nem lenne elég, a beépített küldetésszerkesztővel saját katonai hadműveleteket is készíthetünk.

Az Argót a Steamen érhetitek el.

7.
7.
xICEMANx
Nekem csak az a bajom evvel a dologgal, hogyha egyik elkezdi akkor a másik folytatja, miért kell 10 hasonló felépitésü játékot késziteni manapság? Igazán lehetnének kreatívabbak is. Hirtelen felkapnak valamit az emberek és BOOM mindenki elkezd egy lére gyártani játékot... Hülyeség
6.
6.
Derivel
Még a prototype verziójával játszottam, de az elég jó volt. Szerintem megveszem majd hozzá a supporter pack-ot.

#1: Ha zombis játék, akkor az a baj, ha nem zombis, akkor meg az a baj.
5.
5.
MongooseXD
Még megjelenés előtt kipróbáltam és szerintem INGYEN ez egy korrekt játék....
4.
4.
biohazard rex
#1: Annyi köze van az Argo-nak a Battlegroundshoz mint a Witchernek a Mass Effecthez
2.
2.
logic5
#1: Nagyokos, akkor ennyi erővel, senki ne is készítsen játékot, me ugye vótmá'... Grat a kimerítő hsz-hez.
1.
1.
xICEMANx
Eddig a Zombis henteléses túlélősdi volt a menő, most meg jön a sok Zombimentes szutyok... Kár volt pocsékolják az ideüket... Ott van már a Battlegrounds, egy kaptafáról való ez is meg az is... Itt már senkinek nincs semmi kreativitása, egyik követi a máskat mint a birkák, aztán ott vagyunk hogy ebből is lesz 1001 változat mint a sok agyatlan Zombis szarból... Édes Istenem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...