Final Fantasy XV - Prompto első tizenöt perce

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 26.
  • Videó
Link másolása
Holnap válik letölthetővé a Final Fantasy XV második sztorikiegészítője. Most megnézhetitek a DLC első tizenöt percét, utána pedig nyomás letölteni az új frissítést, ami szabadon engedi Regaliát!

Holnap válik letölthetővé a Final Fantasy XV második sztorikiegészítője, amely Prompto történetére fókuszál. A csapat fegyverfogatója és szelfimestere addig is az alábbi videóban mutatja meg magát, a felvétel a DLC első tizenöt percét örökíti meg vágatlanul:

Addig is tessék letölteni a játék 1.2-es frissítését, amely 8,65 GB-ot nyom a mérlegen. A hibajavítások mellett ez készíti fel a Final Fantasy XV-öt az új kiegészítő érkezésére, tartalmazza Prompto kalandjainak zenei anyagát és nem utolsó sorban lehetővé teszi, hogy Regaliával letérjünk az utakról!

Habár a Final Fantasy XV-ben autózva is leküzdhettük a nagyobb távolságokat, sokakat zavart, hogy Regalia az utakhoz volt kötve. A frissítés után Cindyhez betérve megkapjuk a kocsi Type-D változatát. A Square valódi off-road járgányt varázsolt a kicsikéből, talán át is estek a ló túloldalára: a Kotaku készített összeállítást a szürreális ugratásokról.

A készítők egyébként még több bejelentést ígértek a nyárra és a Gamescomra, stay tuned!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...