Inhumans - megvan a premier időpontja

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az Inhumans alapján készülő sorozat első plakátja, ezzel együtt pedig a premier pontos időpontjára is fény derült. A korábbi híreknek megfelelően szeptemberben indul a buli, az első két részt mozikban is meg lehet nézni.

Habár film nem készül végül az Inhumans alapján, a Marvel egy sorozat formájában esélyt ad a csapatnak. Az adaptációt az ABC-n vetítik majd, azonban az IMAX is beszállt a munkálatokba: miután az első két részt ("az első fejezetet") IMAX-kamerákkal rögzítik, azokat az IMAX-termekben is vetítik majd. (Már ahol, azt még nem tudjuk, hogy Magyarországon terveznek-e ilyesmit.)

Az új plakát tanúsága szerint a mozipremierre szeptember 1-jén kerül sor, ezt követi majd a tévés premier szeptember 29-én, ahol szintén egyszerre kerül adásba az első két rész. A teljes évad egyébként nyolc epizódot számlál, és olyan színészeket vonultat majd fel, mint Anson Mount (Black Bolt), Iwan Rheon (Maximus), Serinda Swan (Medusa), Eme Ikwuakor (Gorgon), Isabelle Cornish (Crystal) és Ken Leung (Karnak). A showrunner az Iron Fistet is jegyző Scott Buck lesz.

2.
2.
BrockSamson
#1: Nem is veletlen, hogy Iwan Rheont valasztottak, Maximus orult szeni szerepe elegge illik hozza.
1.
1.
Mortis
úristen, az ott showRamsay? ő volt az egyik legjobb színész a sorozatban: így máris érdekesebb az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...