Anthem - nem a Mass Effectre fog hasonlítani

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 27.
  • Hír
Link másolása
A BioWare az E3-on mutatta be az Anthemet, amiről Aaryn Flynn, a stúdió vezetője a CBC-nek adott interjúban elárulta, hogy sokkal közelebb áll majd a Star Wars- és a Marvel-univerzum sci-fi vonalához, mint a Mass Effecthez.

Aaryn Flynn, a BioWare edmontoni központjának vezetője a CBC-nek adott interjúban elárulta, hogy az idei E3-on bemutatott Anthem inkább a science fantasy-vonalon mozog majd, ami azt jelenti, hogy a Mass Effect tudományosabb vonulata helyett a lazább megközelítés lesz ezúttal a jellemző, így a játék leginkább a Star Wars- és a Marvel-univerzumhoz hasonlítható.

Mint mondta, rengeteg csodálatos dolog történik majd az Anthemben, viszont ezúttal nem fogunk amiatt aggódni, miért és milyen tudományos alapok szerint történnek ezek.

Flynn szerint a Mass Effect inkább egy keményvonalas sci-fi volt, míg az Anthemben inkább azon lesz a hangsúly, hogy a játékos szabadon elmerülhessen a játék elképesztően színes, változatos világában.

Természetesen a stúdió ezen a fronton is ismerősen mozog, hiszen elég csak a Star Wars: Knights of the Old Republicra vagy a Star Wars: The Old Republicra gondolni.

Az Anthem a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg.

27.
27.
Chrysh
#26: Hátha az Andromeda csak egy kis botlásnak bizonyult...
26.
26.
GAMEROD
Sajnos a Mass Effect sem hasonlít már a Mass Effectre.
15.
15.
almaspite
#11: Jöhettem volna azzal is, bár nekem hirtelen ez ugrott be. Én szeretném megvenni a játékot, de addig ameddig nem láttok belőle valami valódi tartalmat, addig nem fogok rá pénzt pazarolni. Olvasgatom szépen a marketing dumát, és majd egyszer valamikor ki fog jönni.
Reménykedem benne hogy egy jó játék lesz, nem kell olyannak lennie mint a gameplay trailernek. De kösse le az embereket és ne ugyan azt a küldetést keljen százszor farmolni és más játékosok ne vágják tönkre játékélményt.
12.
12.
hadzsime
#10: Nekem ez a kedvencem:
https://www.youtube.com/watch?v=RvAwB7ogkik
11.
11.
Chrysh
#10: Azt hittem a Rainbow Six Siege-s kamudumát linkeled be.

Amúgy ez nagyon arcpirítóan olcsó módja a hatásvadászatnak, csak a hülye nem lát át ezen, de az azonnal rohan és ezért megveszi a játékot.
10.
10.
almaspite
#7: Ezeket persze, hogy láttam. Csak éppenséggel annyira tükrözi szerintem a valóságot mint Uborkától a https://www.youtube.com/watch?v=mpAYoMnosGY.
#3 Kb 7-iként szóltam hozzá azon a poston amikor E3-ról mutatták az úgy nevezett "gameplayt".
7.
7.
hadzsime
#1: https://www.youtube.com/watch?v=EL5GSfs9fi4

Itt van róla gameplay, ha kibírod a kínosan szarul színészkedő "játékosok" kínosan szarul megírt párbeszédét.
5.
5.
user101
A lényeg, hogy az LGBTQ-t már megerősítették, hogy mindenképp lesz... a többi nem számít... preferenciák... tudják ők mi a fontos! :DDD
2.
2.
Drazhar
Ha Destiny-szerű csőpályákon kell 286x újra végigmenni a loot miatt, akkor lehet bármilyen fantasztikus a játék, de kell a fenének :)
1.
1.
almaspite
Egy szó mint száz. GAMEPLAY. Utána pöföghetnek mennyire csodálatos lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...