Bemutatkozott a Playdead alapítójának új játéka

Link másolása
A Playdead (Limbo, Inside) társalapítója, Dino Patti tavaly hagyta ott csapatát, most pedig bemutatta új játékát, a Somerville-t. A cím egy sci-fi kaland lesz, melyben egy globális katasztrófa idején kell helytállnunk.

Leleplezte új játékát a Playdead egykori társalapítója, Dino Patti, aki még tavaly nyáron hagyta ott a Limbóról és az Inside-ról elhíresült csapatot.

Chris Olsen filmanimátorral már három éve dolgozik a projekten, de csak most, saját stúdiójuk, a Jumpship megalapítása után kezdenek bele igazán a fejlesztésbe. A Somerville nem távolodik el túlságosan a Playdead korábbi munkáitól: ez a cím is egy oldalnézetes játék lesz, melyben egy érdekes világot kell felfedeznünk.

Kaptunk egy rövid teaser trailert is, íme:

Olsen emellett mutatott pár játékmenet-jelenetet is, ezt pedig az alábbi videón leshetitek meg:

7.
7.
Rakottkrumpli
Gondolom az első mondat értelmezése a második videóban nem sokaknak sikerült :) Ahol csak a szobák közti átmenetet tesztelik, ott igen csak kezdetleges a játék. Ez nem egy gameplay trailer, ez egy teszt videó.
5.
5.
KRAT0S
Első reakció : mi a tosz színes lesz? : D

Am tényleg elég gagyi hatása van.
4.
4.
csongor1996
A teaser nagyon tetszetős volt, de a gameplay elvette a kedvem, olyan olcsó flash játéknak hat :/
3.
3.
Yanez
Eddig semmi hűbameg nincs benne.
2.
2.
Gykrizsi
Nem rossz, bár a mozgás olyan nehézkesnek hat, mintha szaggatna a játék, elég zavaró. Másrészt érdekelne, miért hagyja ott az alapító a studiot, hogy aztán csináljon egy ugyan olyan játékot, mint az eddigiek. Kötve hiszem, hogy nem engedték volna, hogy ezt a játékot elkészítsék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...