Game Boyt csinál a telódból az androidos kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 30.
  • Hardver
A Hyperkin kiegészítőjével az eredeti Game Boyt idézi majd az androidos okostelefonod, sőt, még az eredeti kazettáiddal is megbirkózik majd! Videón is meg tudjuk mutatni a kicsikét.

SmartBoy néven fut a Hyperkin új kiegészítője, amit 60 fontért lehet megrendelni a Funstocktól. A szeptemberben érkező eszközbe beleültethetjük a telefonunkat, így az minden szempontból az eredeti Game Boyt fogja idézni: kapunk D-Padot és akciógombokat, a kijelző felső részén pedig láthatjuk magát a játékot, méghozzá felskálázott felbontással.

Habár a SmartBoy megbirkózik az emulátorokkal, a legérdekesebb funkciója, hogy az eredeti Game Boy- és Game Boy Color-kazettákat is megeszi, azokat pont úgy kell bedugni a hátuljába, mint a kézikonzoloknál anno. Ha van otthon elfekvőben egy-két régi Pokémon-játék (legyen az európai vagy amerikai kiadás), jól fog jönni! A The Verge jóvoltából videót is láthattok róla.

iOS-es kiadást egyelőre nem terveznek a készítők.

8.
Futu-Retro
#6: Én pont ezért nem vettem Game Gear-t és a haverom meg ugyancsak ezért adta el az övét és vett helyette egy Game Boy-t. Persze sokkal jobb színesben, némi háttér világítás mellett játszani, ám a 6 db elem nem volt kifizetődő. Emlékszem, hogy sulikirándulásokon a vonaton végig Game Boy-oztunk, meg a táborban is és csak kétszer cseréltem elemet. Ugyanez a Sega konzoljával kivitelezhetetlen lett volna.
7.
Yanez
A NES mini után nagyon megugrottak a retro konzolok újrakiadása. Úgy hallottam lesz PS1 mini is.
3.
Futu-Retro
Nagyon vártam rá! Ott a helye a gyűjteményemben!
2.
Animejetix
#1: Lehet nagyobb mint a sok mai szar játékra....
1.
oticasi
Erre aztán nagy szükség van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...