Egy hónapig ingyenes a Ryse: Son of Rome

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 8.
  • Akció
Link másolása
A frissen alakul digitális bolt, a GameSessions egy ingyenes PC-játékkal terelgeti a szolgáltatás felé a nagyérdeműt. Ez pedig a Crytek akciójátéka, a Ryse: Son of Rome, amely a következő 30 napban érhető el fizetés nélkül.

A GameSessions alapvetően egy olyan digitális bolt, mint a Steam vagy az Origin, azzal a csavarral, hogy minden felhasználó kipróbálhatja az adott címet a vásárlás előtt. A cég egy új szolgáltatást indított GameSessions Giveaway címmel, amely rendszeresen ingyenes játékokat biztosít a felhasználóknak.

Ennek apropóján ingyenessé tették a Rise: Son of Rome-ot a következő 30 napban. A játék adatlapjáról csupán egy apró launchert kell letöltenünk, amit futtatva letöltődik a Crytek szandálos-kardozós akciójátéka. Ha öt percig játszunk vele, automatikusan aktiválódik a cím.

Az üzemeltetők nagyon bíznak a GameSessions sikerében, lévén nagyon könnyű használni, és a partnereik is könnyen bemutathatják alkotásaikat. Ha pedig ingyenes címekben gondolkodnak, egy-egy apró reklámot is elhelyezhetnek benne más termékeikről.

A Rise: Son of Rome-ot innen töltheted le, és bármeddig játszhatsz fele a GameSessionsön keresztül.

11.
11.
Drazhar
Egy újabb launcher? Nope.
Amúgy nem rossz játék, egynek elmegy, aki teheti próbálja ki.
10.
10.
hedzsooo
"...egyetlen csavarral, minden felhasználó kipróbálhatja az adott címet a vásárlás előtt. " Tehát végre valaki visszahozza minden játékhoz a DEMÓ lehetőségét...? Az nem lenne rossz. Viszont ha itt a teljes verzióval lehet játszani 1 limitált ideig, az nem biztos hogy nyerő ötlet minden esetben. Pl. mondjuk ha 1 adott játékhoz le kell tölteni közel 60-80GB-ot..., az lehet lesz akiknek elveszi a kedvét a próbától. De akárhogy is, a semminél ez is jobbnak hangzik így elsőre.
9.
9.
Sytorr
Azt írja "Play for 5 minutes to activate and keep on GameSessions forever". Szerintem ez végleges.
Egyébként nekem is elindult, csak meg kellett várni míg letöltött.
8.
8.
batnor
Nálam gond nélkül települt és ahogy a cikk is írja: "Ha öt percig játszunk vele, automatikusan aktiválódik a cím." Be is aktiválta a játékot a saját kliensébe így bármikor le tudom tölteni.
7.
7.
TrishtanAG
Sikerült valakinek működésre bírnia? A keretprogram feltelepül, kirak egy Ryse ikont az asztalra, ami meg nem csinál semmit :(.
6.
6.
Heldengeist
#4: Az a 30 nap így is bőven több mint elég. A játék hossza durván 5,5 óra. Az egy keményebben meghúzott délután, beleszámolva, hogy egy kicsit még ügyetlenkedsz is a QTE-kkel, a multi meg úgysem érdekel senkit ennél a játéknál.
4.
4.
fotel
Bocsi az értetlenkedés miatt de akkor most ha 30 napon belül letöltöm a játékot és el is indítom akkor meg marad a játék örökre vagy csak 30 napig ingyenes mint steamen ezek az ingyenes hétvégék?
3.
3.
dcba
Nagyszeru ujabb gamelauncher, mintha nem lenne mar igy is eleg beloluk.

Remelem hamarosan jonnek erre is az exkluziv cimek
2.
2.
kopic
Nyugodt szivvel ajanlom mindenkinek. Nemreg vittem végig masodjara és élveztem végig. Egyedül azt tudom felróni hibának hogy a játékmenet néha repetitiv tud lenni, és sokszor meglátszik hogy azért Kinectre terveztek, plusz engemet krvara zavart az is hogy az osszes npc szinte ugyanúgy néz ki sajnos.
1.
1.
Matt8888
Érdekes egy elgondolás Tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...