Call of Duty 3 videó és képek

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
Az Activision ma 1 új videót és 16 frissen sült screenshotot küldött nekünk a készülő Call of Duty 3-ból. A mozgókép helyben is megtekinthető, de le is tölthető.
Az Activision ma 1 új videót és 16 frissen sült screenshotot küldött nekünk a készülő COD3-ból. A mozgókép helyben is megtekinthető, de le is tölthető.



A második világháborús FPS folytatása az idei karácsonyi szezonban érkezik PC kivételével az összes létező platformra. Ha kíváncsi vagy a játék részleteire, akkor lesd meg a Gamekapocs előzetesét , mely reményeink szerint minden kérdésedre választ ad. Jó nézelődést!

Ugrás a galériához

18.
18.
LACKA0670
1. nincs béta verzió

2.k*rva nehéz megszerezni egy működő emulátort...
17.
17.
LACKA0670
nem adják ki pc-re :( . csak konzolra...(de veszek egy ps2-t :D)
16.
16.
tjames
Szerintem lesz PC-n. csak csúszik. Nem hiszem hogy egy olyan játék aminek elődei PC-sek voltak (elsősorban) most ne jelenne meg. Az a hír is hülyeség hogy CRYSIS-t nem bírja az X360-PS3 konzolok. Ez is hülyeség hogy PC nem bírja CoD3-t. Persze fejleszteni kell majd hozzá :) Dehát mihez nem. Vistához sem lesz elég egy 486DX :)
15.
15.
kanduhrka
A teljesen felhúzott Quake3 motor miatt akkora lenne a gépigény, hogy nem merik PC-re kihozni.
14.
14.
FNorberto
neon92:szerinted mi az az X-box LIVE támogatás?ez nem csak azt jelenti hogy le lehet majd tölteni új cuccokat hanem hogy lehet neten játszani plussz ott van a hálóba kötés meg az osztot képernyő,PS2-őn is van multi de azt nem ismerem annyira.Ja és PS3-ra is lesz multi és X360-on is van multi.
12.
12.
Adam9212
besz*rtam az előzetes végén :D azt hittem vége van, erre előkerül egy náci katona késsel :D de nagyon jó, és az igaz hogy a PC-sek húzzák mindig a rövidebbet. PC ForEver
11.
11.
neo92
akkor multi se lesz?mer jó értem én ku*va jó a játék de végigcsiálod akkor már elég jól nyomod, és igy elkezded megint de már uncsi mer túl könnyű.mert azért multiba nehezebb mert normális elenfelek ellen vagy...olyat meg még nem hallottam hogy ps3 vagy xboxon van multi...
8.
8.
majoros25
hát gyereke a képek magukért beszélnek úgy látom hogy a Call of Duty a legjobb és egyben kidolgozottab akció játék hát minden elismerésem és ha nem jelenik meg PC-re akkor a kettőt az egyet és mindet ami megvan végigviszem újra és persze amit leg jobben szeretek a multi jó játék és ebben van valami hogy velünk szúrnak ki mi lesz velünk:(
7.
7.
skiz0
mindig mi húzzuk a rövidebbet...PC-sekre rájára rúd mostanság, nem is kicsit... :(
6.
6.
Nintendo
A nevemmel ellentétben én is Pc pörgettem a CoD-okat. Sztem is genyaság hogy PC-re nem lesz.
5.
5.
TheSoldier
hat nem tudom .. a graf meg minden faxaul nezz ki meg a jatekelmeny sem resz rossz a 100 de azert van egy dolog ami rohadtul nem tetszik es nem az egyetlen videoamibe ezt lattam , olyat is latam a gyereket egy tankmögött(ez mar nem biztos) lövik vagy mi a tököm megall a MG-vel szemben mar benne van 1 hevedernyi tölteny es ugyanugy lövöldözik egy helyben .. gondllom majd nehezsegi szint függö de ha meg a legkönyebbben is jatsza valki 100-200 töltenyt ne éljünk mar igy tull : amugy en is sajnalom hogy nem lex pcre.. jatszottam en is az összesel .. es teleg faxa de ez mar elkezdtek a CoD2 be .. magamtol meggyogyulok ?? lal ... ha meg csak consolosoknak lex akkor be happy .. de ezrt biztos nem fogok semmit meggveni akarmilyen jo lex ..
4.
4.
skiz0
hát, de sajnos ez van....

PC-n forrta ki magát...dehát...rohadékok.. :D
3.
3.
skiz0
hát nha sajna ja...konzolosok, b*sszák meg....



de azért lehet még, hogy titokban készítik PC-re :D (jójó, csak nyugtatom magam.. :( )





amúgy, a videó tök jó, főleg a végén az a késes dolog :D

JÁÁÁÁÁÁÁ xD
1.
1.
tjames
Ez nagyon állat gamma! Mindegyik résszel játszottam ezt sem hagyom ki! KÖTELEZ DARAB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...