Októberben jön a végleges Gran Turismo Sport

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment és a fejlesztésért felelős Polyphony Digital hivatalosan is megerősítette, hogy a Gran Turismo Sport végleges változata október közepén gurul ki a garázsból.

Idén biztosan kihívót kap a hetedik részéhez közeledő Forza Motorsport, a Sony és a Polyphony Digital ugyanis bejelentette, hogy a nemrég még zárt béta keretin belül nyüstölhető Gran Turismo Sport munkálatai az utolsó fázisba léptek, így Európában október 18-án dobják piacra a játékot, ami természetesen a sztenderd kiadás mellett többféle változatban is beszerezhető lesz.

A limitált kiadás 70 dollárba fog kerülni és többek között tartalmazni fog egy 8 autóból álló GT Sport Starter Pack csomagot, 1 millió játékbeli kreditet, a Livery Sticker Packot, továbbá 30 GT Sport témájú avatart, egy speciális versenysisakot és egy gyönyörű fémdobozt. A 80 dolláros Deluxe Edition ugyanezt a csomagot kínálja, csak mindenből kicsit többet kapunk. Ha ezek közül sem tudnál választani, akkor pedig ott lesz a Collector's Edition, a Steel Book kiadás, a Day 1 Edition és a Digital Deluxe Edition is.

A Polyphony elnöke, Kazunori Yamauchi még annyit fűzött a bejelentéshez, hogy a jövőben sűrűbben hallunk majd a játékról, így végre többet tudhatunk meg a kampányról, a helyszínekről és a teljes autókínálatról is.

A Gran Turismo Sport kizárólag PlayStation 4-en lesz beszerezhető.

5.
5.
Sir-Vival
Úgy látom nem mennyiségi, és funkcionális forradalomról beszélünk... Hanem MINŐSÉGIről! Ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a matchmakingből (olyan mint a ranked másutt), és hogyan támogatják az egyéb közösségi funkciókat.
Ezen a téren tuti valami új lesz - nem véletlenül hangsúlyozzák a FIA-t és az eSportot.
4.
4.
3.
3.
Falcon
#2: Erröl a rondaságrol beszélsz? Béta ronda volt nagyon
2.
2.
Beniciodeltoro
Ha PS4-en minden játék így nézne ki akkor zokognék örömömben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...