Befutott az Időcsavar első kedvcsinálója

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 16.
  • Cooltúra
A D23 Expón mutatta be a Disney az itthon Időcsavar címen ismert ifjúsági regény filmváltozatának első kedvcsinálóját. A Madeleine L'Engle könyve alapján készülő filmet jövő márciusban mutatják be.

Bár a két évvel ezelőtti Holnapolisz anyagilag nem nyújtott kiugró eredményt, a Disney azért így is lát potenciált az ifjúsági kalandfilmekben, aminek eredményeként fogták magukat és megfilmesítették Madeleine L’Engle klasszikus regényét, amiben Meg Murry, a briliáns fivére, Charles Wallace és barátjuk, Calvin egy hihetetlen utazásra vállalkozik, miután édesapjukat ismeretlen erők rabolják el. Mentőexpedíciójuk egy alternatív dimenzióba vezet. 

Az eredetileg 1962-ben kiadott regényt eddig 35 különböző nyelvre fordították le, valamint világszerte 23 millió példányban értékesítették, ráadásul 1963-ban elnyerte a Newbery-díjat is.

A filmet egyébként a Selma rendezője, Ava DuVernay dirigálja, a forgatókönyvet pedig a Frozen írója, Jennifer Lee jegyzi. A főbb szerepekben pedig olyan színészek vagy ismert emberek tűnnek fel, mint Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, Michael Peña, André Holland, Levi Miller és Deric McCabe.

A hazai bemutatóra 2018. március 8-án kerül sor.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
5.
Aanash
Hohhóó...se támadó idegenek, se a Bosszúállók és a többi látványos ökörség.
És hol az Indominus Rex meg Optimus izé??
Hát kérem szépen semmi hülyeség sehol?
Mi lesz így velünk igényes és igényességet kedvelő nézőkkel?
Ez tuti bukta így.

De pont ezért szeretem a Disney filmeket, ők még mernek emberibb filmeket is készíteni, a Holnapoliszt is kifejezetten kedveltem.
4.
DaemonX
Na neeee :D Én nagyon kevés könyvet olvastam el eddig - jobban szeretem az audiovizuális élményt, illetve ha már olvasok, akkor inkább cikkeket, híreket, és egyéb elgondolkodtató írásokat szoktam - viszont ehhez nekem is volt szerencsém. Nagyon imádtam, és még a második része is megvolt (Szélvarázs), bár azt már nem fejeztem be. Kíváncsian várom a filmet. :D
3.
antiqwiz
Köszönöm a cikket! Találtam egy elírást "Az eredetileg 1962-ben kiadtt"
2.
Macifasz
Faarccal néztem végig az egészet, pedig látványos...kár, hogy mellette totál semmilyen és erőtlen. :-/ Ez így ez alapján ugyan akkora bukás lesz, mint a Holnapolisz. Annak legalább az előzetesei rendben voltak.
1.
NemecsekErno
Oprah is benne lessz? De jó, igazi multitehetség az a nő! A beszélgetős műsora annyira csodálatos volt.
Alig várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...