Vajon milyen bejelentéssel rukkol elő a Telltale?

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 18.
  • Pletyka
A tegnapi híresztelések alaptalannak bizonyultak, több mint valószínű, hogy nem a The Wolf Among Us második évadáról hullik majd le a lepel a hétvégén. Közben a Batman folytatása is a találgatások tárgyává vált.

Biztosan tudjuk, hogy készül valamilyen hírrel a Telltale a hétvégére, azonban a találgatások ellenére valószínűleg nem a The Wolf Among Us folytatását fogják bejelenteni.

Miután a Telltale megpendítette, hogy hírekkel készül a San Diego-i Comic-Conra, a tweetet pedig Adam Harrington, a The Wolf Among Us Bigbyje is retweetelte, a rajongók körében egyből megindult a találgatás, hogy a folytatás nélkül hagyott adaptáció második évadáról hullhat le a lepel a következő napokban.

A probléma csak az, hogy Harrington viszonylag bevett szinkronszínésze a Telltale-nek, a Tales from the Borderlandsben, a Minecraft: Story Mode-ban és a Guardians of the Galaxyban is szerepel, a The Walking Deadben pedig három különböző karaktert szólaltatott már meg.

Erre a Telltale kommunikációért felelős vezetője, Job Stauffer is felhívta a figyelmet, aki szerint a rajongók rossz irányba találgatnak, és külön hangsúlyozta, hogy Harrington alakítja a Guardians of the Galaxy-sorozat Grootját is. Ha konzervatívan szeretnénk tippelgetni, ez alapján nem is lesz új bejelentés, talán csak a Galaxis Őrzői következő részéről árulnak el némi infót a srácok.

És ha mégis?

De hogy ne maradjatok csámcsognivaló nélkül: közben az új-zélandi korhatár-besorolásokért felelős szervezet adatbázisában felbukkant a Batman: The Enemy Within című projekt, ahol a Telltale egyik főemberét, Kent Mudle-t jelölték meg rendezőként. Ha valóban valami komolyabb bejelentést tervez a csapat, akkor jelen állás szerint a Batman-folytatás lehet a legesélyesebb alapanyag, de természetesen ezt sem szabad készpénznek venni.

Stauffer természetesen nem zárta ki egyébként, hogy előbb-utóbb visszatérnek a The Wolf Among Ushoz, és megígérte a rajongóknak, hogy mindig odafigyelnek majd rájuk.

4.
negyven2
Nos, úgy néz ki, hogy trollkodtak a Telltale-nél, mert jövőre jön a The Wolf Among Us második évada, a The Walking Dead utolsó évada, illetve már most augusztusban jön az új Batman évad első része!
3.
user101
Például nem csinálnak több játéknak álcázott interaktív filmet és komoly játékfejlesztésbe fognak ? :DDD
2.
RangerFox
Kedvenc TT játékom a wolf among us. Ha jön a második évad, a season passt egyből előrendelem. Az első évad lezárása hihetetlen jó volt.
1.
Yanez
Bár Batman a kedvenc szupcsihősöm, és tetszett is az első TT batman, mégis jobban örülnék a TWAU folytatásnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...