Vajon milyen bejelentéssel rukkol elő a Telltale?

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 18.
  • Pletyka
Link másolása
A tegnapi híresztelések alaptalannak bizonyultak, több mint valószínű, hogy nem a The Wolf Among Us második évadáról hullik majd le a lepel a hétvégén. Közben a Batman folytatása is a találgatások tárgyává vált.

Biztosan tudjuk, hogy készül valamilyen hírrel a Telltale a hétvégére, azonban a találgatások ellenére valószínűleg nem a The Wolf Among Us folytatását fogják bejelenteni.

Miután a Telltale megpendítette, hogy hírekkel készül a San Diego-i Comic-Conra, a tweetet pedig Adam Harrington, a The Wolf Among Us Bigbyje is retweetelte, a rajongók körében egyből megindult a találgatás, hogy a folytatás nélkül hagyott adaptáció második évadáról hullhat le a lepel a következő napokban.

A probléma csak az, hogy Harrington viszonylag bevett szinkronszínésze a Telltale-nek, a Tales from the Borderlandsben, a Minecraft: Story Mode-ban és a Guardians of the Galaxyban is szerepel, a The Walking Deadben pedig három különböző karaktert szólaltatott már meg.

Erre a Telltale kommunikációért felelős vezetője, Job Stauffer is felhívta a figyelmet, aki szerint a rajongók rossz irányba találgatnak, és külön hangsúlyozta, hogy Harrington alakítja a Guardians of the Galaxy-sorozat Grootját is. Ha konzervatívan szeretnénk tippelgetni, ez alapján nem is lesz új bejelentés, talán csak a Galaxis Őrzői következő részéről árulnak el némi infót a srácok.

És ha mégis?

De hogy ne maradjatok csámcsognivaló nélkül: közben az új-zélandi korhatár-besorolásokért felelős szervezet adatbázisában felbukkant a Batman: The Enemy Within című projekt, ahol a Telltale egyik főemberét, Kent Mudle-t jelölték meg rendezőként. Ha valóban valami komolyabb bejelentést tervez a csapat, akkor jelen állás szerint a Batman-folytatás lehet a legesélyesebb alapanyag, de természetesen ezt sem szabad készpénznek venni.

Stauffer természetesen nem zárta ki egyébként, hogy előbb-utóbb visszatérnek a The Wolf Among Ushoz, és megígérte a rajongóknak, hogy mindig odafigyelnek majd rájuk.

4.
4.
negyven2
Nos, úgy néz ki, hogy trollkodtak a Telltale-nél, mert jövőre jön a The Wolf Among Us második évada, a The Walking Dead utolsó évada, illetve már most augusztusban jön az új Batman évad első része!
3.
3.
user101
Például nem csinálnak több játéknak álcázott interaktív filmet és komoly játékfejlesztésbe fognak ? :DDD
2.
2.
RangerFox
Kedvenc TT játékom a wolf among us. Ha jön a második évad, a season passt egyből előrendelem. Az első évad lezárása hihetetlen jó volt.
1.
1.
Yanez
Bár Batman a kedvenc szupcsihősöm, és tetszett is az első TT batman, mégis jobban örülnék a TWAU folytatásnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...