Így néz ki konzolon a Sudden Strike 4

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 20.
  • Videó
Link másolása
Habár a sorozat eddigi darabjai kizárólag PC-re készültek el, a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4 PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az RTS három különböző kampányt kínál a második világháború csatamezőin.

A magyar Kite Gamesre nagy feladat hárult: egy nagy múltra visszatekintő hardcore RTS-hez kellett új részt fejlesztenie. Az eddig látottak alapján sikerrel vették az akadályt, ráadásul a sorozatban elsőként konzolon is tiszteletét teszi a negyedik rész.

A Sudden Strike 4-ben három kampányt tolhatunk végig, melyben a brit, az amerikai, a német, valamint a szovjet haderőket vezényelhetjük. A kilenc választható parancsnok mindegyike ismerős lehet a történelemkönyvekből, illetve több mint 100 egységet irányíthatunk, köztük a Heinkel He111, a T-34, a Hawker Typhoon vagy a Panzerkampfwagen VI Tiger páncélosokat. A multiplayer mód akár nyolc játékost is támogat.

Nagy a kérdőjel a PS4-es változat mellett. Vajon hogyan fut, és kényelmes lesz-e parancsokat osztogatni a kontrollerrel? Ha mindenre nem is kapunk választ, a grafikára legalább ránézhetünk a fenti videóban.

Az RTS augusztus 11-én landol PC-n és PlayStation 4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...