Vadonatúj traileren a Thor: Ragnarok

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott az új-zélandi Taika Waititi rendezte harmadik Thor-mozi legfrissebb előzetese, ami legalább annyira hangulatos, mint az áprilisban bemutatott első kedvcsináló. A Thor: Ragnarok november elején kerül mozikba.

A Thor-sorozat harmadik része az Age of Ultron után játszódik majd. Thor egy másik világban bebörtönözve és a Mjolnir nélkül vár sorsára, miközben egykori társával, Hulkkal is szembe kell majd néznie. A várhatóan méretes csörtének aztán egy intergalaktikus gladiátorküzdelem lesz a vége.

A filmet november 3-án mutatják be a mozikban. Az új trailer mellé egy posztert is tudunk mutatni hozzá:

7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Pedig nagyon jó az új Pókember :) ...teljes mértékben beleillik, végülis nem a komolyság a Marvel filmes univerzum alappillére
6.
6.
Lorthirash
#2: Ez furcs, mert én pl pókembert nem tudom komolyan venni szerintem nem is illik bele ebbe az univerzumba, szerintem gagyi.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Megnéztem többször is, és néhány beszélő jelenetnél, olyan furcsa hatása van.
3.
3.
PaprikaJancsi
Várnám, ha nem láttam volna az előző két Thor filmet. Azok után kicsit félek beülni a moziba, de szerencsére sokkal biztatóbban néz ki, és valószínűleg nem fogok megőrülni az unalomtól. Viszont a hang kicsit fura, remélem csak a videón szar, de amúgy nem lesz ilyen.
2.
2.
Yanez
Hiába, egy Marvel filmnek már a trailere is fényévekkel jobb, mint a DC-é (Justice League). Ettôl eltekintve még mindig Batman a kedvenc hôsöm, szorosan Pókember mellett. :)
1.
1.
SgtEversmann
Taika Waititi kitett magáért :) Pipa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...