Filmes rebootot kap a Spawn

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A hónap elején már pletykálták, most viszont biztossá vált, hogy visszatér Todd McFarlane népszerű, de a kasszáknál egyszer már csúfosat bukó karaktere, Spawn, "Az ivadék".

Húsz évvel ezelőtt is voltak arra irányuló kísérletek, hogy a szuperhősök a vásznon visszaköszönve hódítsák meg a képregényrajongókat. Az 1997-ben bemutatott Spawn - Az ivadék akkor hatalmasat hasalt, de a karakter megálmodója, Todd McFarlane a Facebookon megerősítette, hogy saját cége, a McFarlane Films megállapodást kötött a Blumhouse Productionsszel, így minden akadály elhárult a Spawn-reboot elől.

McFarlane egyébként nemrég úgy nyilatkozott, hogy a forgatókönyv egy korai vázlata már egy ideje készen van, és abban is biztos, hogy ha sikerül megállapodnia valakivel, akkor nem adja ki a kezéből a munkálatok felügyeletét, így a forgatókönyv mellett a film rendezését is ő szeretné csinálni. A The Purge-franchise, a Széttörve és a Get Out forgalmazásáért felelős Blumhouse Productions úgy tűnik, beleegyezett ezekbe a feltételekbe.

Az első hírek szerint a mozi inkább a Spawn horrorisztikus világára fókuszálna, így kevesebb lesz benne az akció, ráadásul mindössze tízmillió dollárból szeretnék elkészíteni az R-besorolású alkotást.

18.
18.
Ronam
Én csíptem a filmet, de a zenéket még jobban. Valahol talán még meg is van a kazi, rongyosra hallgattam :).
16.
16.
NECROSMOKE
A rajzfilm jo, de a film eleg ratyi(mostani szemmel nezve)
15.
15.
Wolverine
A film maga lehet nem volt túl erős, de Michael Jai White rohadt jól alakította Spawn-t én azt gondolom és jól is állt neki, kíváncsi leszek kit találnak a helyére. Bár én örülnék, ha továbbra is ő alakítaniá, ami egyébként sajnos nem valószínű.

A színész mellet még a tracklist szól a régi film oldalán, mert az még igazán ütős lett, már aki szereti a keményebb minőségi elektronikus/metál zenéket, annak mindenképp ajánlom, hogy hallgassa végig a zenéit.

A reboot-ot illetően pedig reméljük most már egy ütős forgatókönyvet kap, mert anélkül kár is nekiállni.
Alapvetően a Spawn egy nagyon jó alapanyag lenne, ütős a képi világ, ütős a karakter és minden megvan benne, amitől a vásznon is maradandót adhat, feltéve ha valaki tudja, hogy nyúljon hozzá.

Én személy szerint örülnék, ha kapnánk már valami erőset, ami leszakítja az arcunkat, a sok családias/poénkodós egykaptafa Marvel és DC filmek tömkelege után (Kivétel a Logan).
Ha a horror és az akció elemeket kellően kiegyenlítve tudják alkalmazni (nem kell tömény horror, mert a Spawn nem az, hanem szuperhős karakter) és egyik sem megy a másik kárára és persze sikerül egy jó forgatókönnyvel megrendezni frankón, akkor nagy baj már nem lehet.

Én drukkolok neki, remélem oda fog verni a sok már-már uncsi superhero moovie-nak. :)
13.
13.
#11: A rajzfilmet is. A filmnek adok egy esélyt mindenképp.
Nagyon megoszlanak a vélemények, ahogy neten is olvasom.
12.
12.
#10: Akkor lehet megnézem még is.
Ha találok blu-ray-t :D
11.
11.
Heldengeist
#4: Készült belőle egy 6 epizódos VHS-re kiadott rajzfilm. Az kifejezetten jó, de az élőszereplős kínosan kommersz.
10.
10.
CharlieHarper
91-be születtem, nekem nagyon tetszett akkoriban, sőőt kb 1 éve néztem meg újra és nem csalódtam benne. Nagyon várós!!
9.
9.
#7: Amilyen durva dolgok vannak benne én nem is csodálkozok ezen az R-besoroláson.

Ez már csak érdekesség, az Image eladta az Angela nevű karakterét a Marvelnek (jó rég). Nem igazán rémlik hasonló példa, általában a két legnagyobb kiadó egymás ötleteit / karaktereit lopkodja, de teljes jogú eladás nekem másik nem rémlik. Ki tudja, egyszer még akár láthatjuk is valamelyik Galaxis őrzőiben.
8.
8.
#7: Ne pazarold energiát itt, úgyse hiszi el :D
6.
6.
#5: Akkor kimarad.
Köszi az infót :D
5.
5.
#4: Nem. Ez alá kéne pakolni a tisztességes CGI-t, megérdemelne olyan szintet mint a Transformers. Most YT-n belenéztem a régi filmből pár jelenetbe, gagyi a köbön.
4.
4.
Hát én ezt még nem is láttam, de nem is hallottam róla.
Majd belenézek, akik látták milyennek tartják?
Érdemes megnézni?
2.
2.
Mortis
értem én, hogy pokolbéli lények vannak benne és sötét a tónus, de a Spawn sose volt horror - ízig vérig szuperhős sztori, csak egy antihőssel, meztelenséggel és vérrel - az utóbbi kettő kijön 10 milkából, de ennek alapvetően egy akciófilmnek kellene lennie.
1.
1.
SgtEversmann
10 millió? Én már 50-nél is húznám a szám. Háát, meglátjuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...