Star Citizen - közeleg az új alfaverzó

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 24.
  • Korai verzió
Link másolása
A Cloud Imperium Games nem ül tétlenül a millióin, nyár végére tervezi kiadni a Star Citizen 3.0-s alfaverzióját, amellyel többek közt végre leszállhatunk a holdak felszínére és egy roverrel bejárhatjuk az ismeretlen terepet.

A Star Citizenre eddig közel 150 millió dollárt kalapoztak össze a fejlesztők, és a Cloud Imperium Games szorgosan dolgozik az űropera frissítésein. A srácok az augusztus végi Gamescomra időzítették a legújabb alfaverzió (3.0) megjelenését, az újdonságokat az alábbi trailer mutatja be.

Immáron leszállhatunk a holdak felszínére és egy roverrel felfedezhetjük a terepet. Ám az űrállomásokon sem áll meg az élet, szépen bejárhatjuk a folyósokat és beszélgethetünk az NPC-kel. Az új alfában multis csatákat vívhatunk a Daymaron, és repülhetünk az új Nox hajóval is.

20.
20.
krizitomo
Csak egy a sok kozul: Diablo 3 11 ev alatt keszult. Lehet azon rugozni minden cikk utan, hogy mar x eve keszul, csak nem erdemes. Van meg boven idejuk, hogy utolerjenek fejlesztesi idoben jopar jatekot, annyi kulonbseggel, hogy ezt fejlesztes alatt is lehet probalni.
19.
19.
trotor
#18: miért lenne az évszázad játéka? ez is egy játék nem több, maxha jó lesz lesz egy 10-15 éves élettartama azt kész.

az átverés meg simán hülyeség, ha átverés lenne nem pazarolnának pénzt arra hogy olyat fejlesszenek amit eddig senki más nem csinált ilyen minőségben, bukni lehet hogy bukik de erre egyenlőre kevés az esély.
18.
18.
Geribácsi
Witcher 3 81 misi volt (alap játék), GTA V 265 M.
Én már most elkezdenék készíteni egy dokumentumfilmet erről a projektről.
Nem tudom melyik címmel jelenhetne meg, de az egyik ezekből sanszos:
"Az évszázad játéka" vagy "Az évszázad átverése"
Majd kiderül.
17.
17.
Perseus84
#16: Azert egy ekkora projektet mar ne hasonlitsunk ossze a Witcherrel.
12.
12.
Cuppak
#8 Miért lenne lehúzás? Az oldalukon megtalálhatsz mindent, min dolgoztak minden héten stb, nem lehúzás a játék, csak tudod egy jó MMO + single player elkészüléséhez nem elég pár év, én inkább várok mint hogy kiadjanak egy szart
11.
11.
trotor
#8: mi lenne ha nem írnál marhaságot meg olyan kommentet amik egy analfabéta kultúrális szintjén van? :D nem kell szeretni a projektet de attól lehet normálisan beszélni róla.
10.
10.
GAMEROD
#2: Ez egy nagyon nagy játék lesz terjedelemben, és minőségben is amit nem lehet 2-3 év alatt összecsapni. Pont ezzel fog kilógni az átlagból. Dolgozzanak csak rajta, legalább nem egy üres, önismétlő élettelen vacak lesz mint a nem akarom ismét felhozni micsoda.
8.
8.
Angelwing
#1: igazad van hatalmas lehúzás ez a játék! szopatják a népet rendesen.
6.
6.
malibutomi
#1: Hat bizony, mar elertek egy nagyobb single player game fejlesztesi idejet ezzel az MMO-val ugy hogy nullarol indultak. Szornyu
5.
5.
Perseus84
Tenyleg messze meg a megjelenes de ha kell dolgozzanak rajta amig kell. Addig Elite-ezunk :)
4.
4.
trotor
#3: én meg pont a multis részét várom főleg, de a sq42 is várandós.
végre lehet majd landolni holdakon, meg elvileg lesz az egyiken egy hatalmas hajóroncs amit az űrből is lehet láni ahogy szállsz a hold felett :P
3.
3.
crytek
Nagyon várom már. A single részét 100% ,hogy majd beszerzem a multi nem érdekel azt húzhatják akár 2ezer évig is.
2.
2.
Dízel
Megjelenés: 2034 (természetesen csak béta verzióban.) vicc ez az egész.
1.
1.
Ooorky
Akkor már csak 2 milliárd $ és 25 év kell a teljes verzióhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...