Hónap végén jön xboxra a Modern Warfare-remaster

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Lassan lejár a PlayStation 4 egyhónapos exkluzivitása, így az Activision be is jelentette, hogy már a héten bemutatkozik a különálló Call of Duty: Modern Warfare Remastered xboxos kiadása. A PC-s változatról továbbra sincs információnk.

Ahogy azt korábban sejteni lehetett, az Activision a múlt hónap végén külön is elérhetővé tette az addig csak a Call of Duty: Infinite Warfare drágább kiadásaihoz pakolt Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet. Az akkori premier a PlayStation 4 exkluzivitásának köszönhetően csak egy platformot érintett, viszont az egy hónap lejárta után hamarosan az Xbox One-tulajdonosok is befizethetnek egy újabb körre.

Az Activision ugyanis megerősítette, hogy július 27-én a Microsoft masináján is elérhetővé válik a különálló Modern Warfare Remastered, ami az alapjáték mellett tartalmazni fogja az eredeti 16 multiplayer térkép felújított változatait is. A Variety pályacsomag ezúttal sem része a pakknak, azt 14,99 dollár ellenében vehetitek majd meg.

Ami a PC-s változatot illeti, arról továbbra sincs semmilyen információnk.

5.
5.
Angelwing
November 3.-án jön a Call of Duty WWII ami az előzetesek alapján egy (újra) értékelhető cod lesz. Ki kiváncsi még erre a régi codra? Ez csak egy rókabőr (lehúzás)!
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Szerintem ez a cég ennél jobban nem tud lealacsonyodni XDDDD
1.
1.
crytek
De nagy kár hogy a cég sosa alacsonyodik le olcsó szintre.1-2 eredeti Cod pedig jó volna.De ez örök álom marad :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...