Öt darab fantörpikus videó érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Öt darab remek animáció érkezett ezen a szép napos, ám kissé hűvös délutánon: természetesen a videók mindegyikét szerverünkről tölthetitek le. Jó mulatást!
Öt darab remek animáció érkezett ezen a szép napos, ám kissé hűvös délutánon: természetesen a videók mindegyikét szerverünkről tölthetitek le. Az Open Season ingame trailer volt számomra igen nagy meglepetés: a Ubisoft Wii-re is készülő filmadaptációja ugyanis a bugyuta játékok serege ellenére remek ötletekkel van megpakolva. Kíváncsiak vagyunk már a teljes játékra! Érkezett a Sam & Max első epizódjának egy újabb videója is - természetesen megtekintése ennek is kötelező. Érdekes filmet láthattok még az X360-as Keresztapáról, illetve az október végén megjelenő második Warhammer 40.000: Dawn of War-kiegészítésről. Íme, a felhozatal - jó mulatást!
A nap videója
Half-Life 2: Episode Two
Gameplay Trailer 5

A mai nap videóját már bemutattuk Nektek a Games Convention alatt, hiszen DragoMan kolléga életét kockáztatva szerezte be az alant látható animáció kézikamerával felvett változatát - most azonban kitűnő minőségben is megérkezett! Lévén a fájl eredeti mérete több, mint 200 megabájt volt, így közös cél érdekében (Nektek kevesebbet kell le-, nekem pedig feltöltenem :)) beszereztünk egy szintén kiváló képpel rendelkező 80 megás változatot. Ettől függetlenül természetesen a videó helyben is megtekinthető!



5.
5.
wasaby44
Ez az Episode Two eszement jó!

Sasoljátok csak a motorblokkot :)
4.
4.
Chocho
A Godfather-ön jót röhögtem...nesze neked, x360 fejlesztés! :S
3.
3.
TOM X
ez a half life nagyon komoly!!!!
2.
2.
Randelz
TriPod-ok :D.Amúgy sztem a valve kitesz magáért mert a hl2,hle1 és a 2 se lesz rosz ugyhogy eddig nálam ez a No1.
1.
1.
szpiiit
érdekes új környezet, és az a bomba is ami a végén volt.... edig is vártam de ezután még jobban fogom! (ja mellesleg nagyon szép a grafek talán jobb is mind az episode 1-é de....)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...