Multiplayer mod készül az új Zeldához

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 25.
  • Hír
Link másolása
Igen, jól olvassátok. Azonban nem a Nintendo, hanem pár lelkes rajongó készül a sikercímhez egy kétfős, kooperatív módot alkotni, a multiplayer szerelmeseinek nagy örömére.

A Nintendo csodafegyvere, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild a széria minden bizonnyal legütősebb, míg a játéktörténelem egyik legjobb játéka. Lenyűgöző egyjátékos élményt nyújtott egy fantasztikus bejárható területen, azonban ahogy telt az idő, a rajongók egyre inkább kezdték hiányolni a többjátékos kampányt, amelyet a fejlesztő, szépen csendben, kihagyott a cuccból. Most napvilágot látott a hír, amely szerint pár lelkes rajongó, nekiállt megalkotni a hiányzó módot, ezzel kétfős multiplayer élményt kínálva a játékhoz. A rajongói munka természetesen az emulált PC-s verzióhoz készül, azonban még kezdetleges fázisában tart, és egy képet közöltek a készítők a rajongók felé:

Mindez egyébként egy Reddit-felhasználótól derült ki, ugyanis egy beszélgetésben megemlítette, hogy ő és néhány kollégája éppen azon dolgoznak, hogy a játékból ezen opciót hiányolók táborának örömet szerezzenek a jövőben. Azt is megtudtuk, hogy a munka sok időt vesz majd igénybe, akár pár év is eltelhet, mire készen lesz. Mindenesetre nagyon ígéretesnek tűnik a dolog, mi már nagyon várjuk!

3.
3.
delphijos
Szerintem sem lesz ebből semmi. Ráadásul több év múlva a fenét se érdekli majd.
1.
1.
De ha ez nem hivatalos, akkor kar dolgozni rajta, mert a nintendo elkaszalja...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...