Íme, a Games with Gold augusztusi kínálata

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 25.
  • Akció
Link másolása
Bár a napokban több helyen is olvasni lehetett a Games with Gold lehetséges augusztusí kínálatáról, ezek a találgatások végül nem bizonyultak igaznak. A Microsoft szerencsére sokkal erősebb felhozatallal kedveskedik.

A kissé visszafogott júliusi játékkínálat után a Microsoft ezúttal rákapcsolt, így augusztusban a Gold-előfizetők egészen izgalmas és változatos játékokat zsebelhetnek be.

Egész hónapban tölthető lesz a Slime Rancher, kizárólag Xbox One-ra, míg a hónap közepétől a Trials Fusion is csatlakozik a kínálathoz. Ami az előző generációs konzolok tulajdonosait illeti, ők a Bayonetta első részét, illetve a Red Faction: Armageddont kapják. Természetesen ez a két játék az Xbox One játékosai számára is elérhetők lesznek.

115.
115.
Yanez
Én csak azt nem értem, miért kell mindig provokatív kommenteket írni. Mint pl ennél a topiknál. Tessék visszalapozni és megnézni honnan kezdődött. És teljesen mindegy, hogy éppen Xbox vagy PS jellegű hírről van szó, mert mindig jön egy tag, aki csakazértis kirobbantja a flémet. Legközelebb inkább erre kéne figyelnetek.

Természetesen az nem baj, amikor más platformokhoz viszonyítunk ezt-azt, de azért lehetne ezt rendesen is csinálni, provokálás meg olykor fikázás nélkül is. Elvégre mind gémerek vagyunk, és nem hiszem, hogy nem férnénk meg egymás mellett, még ha különbözik is a nézetünk és véleményünk. Tudjátok, mindenki egyért és... á mindegy.
109.
109.
Zoli0507
#107: Màrmint többsège.


EGY KIBASZOTT SZERKESZTÈS "GOMB" TÈNYLEG AKKOR TUDÀST IGÈNYEL KEDVES SZERKESZTŐSÈG HOGY MEGHALADJA 2017-BEN A KÈPESSÈGÜKET?? VAGY TECHNIKAILAG MÈG LEHETETLEN?
105.
105.
PaprikaJancsi
#59: Két játékot grafika alapján is össze szoktak hasonlítani. Attól még a grafika nem egy műfaj. :l
95.
95.
frankdelgado
Làtom itt paràzs vita van kialakulóban.
92.
92.
delphijos
#90: "pusztán mert a ps-ből adtak el többet, a PS vásárlók
81.
81.
frankdelgado
#78: "A félelem a Sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést. Benned nagyon sok félelmet érzek..."

Yoda
80.
80.
delphijos
Na, én is befejezem, mert ennek nem sok értelme van. Engem tényleg nem érdekel ki mit szeret, neki mi a jó, az zavar amikor próbálnak valamit "ráaggatni" az emberre, azon az alapon hogy milyen platformon játszik.....
74.
74.
Yanez
#72: Első bekezdésed aranyat ér! Folyton csak az van, hogy fikázzák meg vicc tárgyává teszik egymást. A legszomorúbb pedig, hogy ezek között érett emberek is vannak! Szerintem is inkább játékokról ömlengjenek, ha már arról szól ez az oldal és ideregisztráltak páran.

Amúgy a Bayonettát én is szívesen kitolnám. Jó szórakozást hozzá azoknak, akik még nem játszotak vele!
72.
72.
delphijos
#68: Megint csak azt tudom mondani, hogy se Te, se Unravel, se Mirror egy BÜDÖS SZÓT nem írtatok egyik játékról sem, csak háborogtok hogy "zavarnak" a ps-esek. Gykrizsi meg PaprikaJancsi legalább erről beszélt. Egyszerűen nem értem mi ez a sírás, ha amúgy meg a témát meg igazából leszarjátok, csak szajkózzátok hogy ez xbox hír. Amúgy meg ha nem értem, ha szeretsz egy játékot, és elégedett vagy a platformmal amin játszol, nem kurva mindegy másnak mi a véleménye? Ha egy ps-es ideírja hogy milyen baromi jó az Unharted, attól most jobb vagy rosszabb lesz mondjuk a Forza? Elolvasod, elkönyveled hogy nem vagytok egyformák, aztán annyi.

Amit meg már régen írtam, miért gondolja bármelyik oldal is hogy egy multi cég azért csinál olyat ami tetszik a felhasználóknak, mert "jófej". Azért mert pénzt akar csinálni. Tény hogy a Sony most jobban áll, és el is engedte magát az MS meg most teper. De nem emlékszem hogy a 360 utolsó éveiben, vagy a ONE első két évében is ennyire tepert volna. A BC is két évvel a rajt után jött. Egy szóval sem állítom hogy nem jó dolog, de senki se higyje már hogy azért csinálták mert "jófejek" a Sony meg "köcsög". Most épp úgy hozta a sors hogy nekik kell jobban megkűzdeni a vásárlókért. Lehet a következő generációban fordítva lesz.....
68.
68.
frankdelgado
Tudta-e,

hogy az xbox hoz kapcsolódó híreknél a legmagasabb az egy főre jutó àncsàrtidezések arànya?
65.
65.
#64: Senki nem lesi, unják a hülyeségeidet.
59.
59.
Yanez
#57: Jaj ne érts félre János, sehol nem írtad, hogy az OP az műfaj, de ezalapján hasonlítottad össze őket, és mivel a játékokat műfaj alapján szokás, innen vettem a bátorságot a hiba kijavítására. Bocsi, ha ezzel megsértettelek!
58.
58.
PaprikaJancsi
#55: 79 ponton áll...az nem 80. XD
Viccet félretéve rosszabbra emlékeztem. Mert megjelenéskor narancsszínű volt a pontszáma..gondolom időközben feljebb jött. Ezért sorry, this is my bad.
57.
57.
PaprikaJancsi
#54: Hihetetlen...egyszerűen hihetetlen.
Mikor írtam, hogy műfaj? Mert visszanéztem, és nem találtam. Ha mégis akkor, elnézést!
56.
56.
EBR2000
#49: Gyors kérdés: nem is akarok beavatkozni meg semmi, nem játszottam az Until Dawnnal és nem is nagyon érdekel de 8/10 az mikor minősül közepesnek?
55.
55.
EBR2000
#49: Gyors kérdés: nem is akarok beavatkozni meg semmi, nem játszottam az Until Dawnnal és nem is nagyon érdekel de 8/10 az mikor minősül közepesnek?
54.
54.
Yanez
#49: Csak csendben megsúgom, hogy az 'open world' nem műfaj. Ez olyan, mintha egy konzervet viszonyítanál egy ajtóhoz, mondván mindkettő nyitható. :)
53.
53.
PaprikaJancsi
#52: Ez a komment aztán marhára illet ide.
52.
52.
Zoli0507
#49: Kìvànom neked hogy minnèl hamarabb megengedhesd magadnak azt hogy egyszerre vàsàrolj egy 6-800ezer Ft-os pc-t, xboxone x, ès ps4prot legalàbb 40jàtèkkal amit kisujjbòl csengetsz ki.
Ne haragudj de olyan veled beszèlgetni mintha èn pròbàlnèk okos lenni egy olyan szakmàban amit sose csinàltam ìgy fingom sincs a gyakorlati rèszèről mègis meg akarom egy olyan embernek magyaràzni a tutit aki ebben dolgozik
51.
51.
frankdelgado
Nem jàtszottàl az àncsàrtiddel? Akkor nem is éltél igazàn. Én jàtszottam.de többet nem irok erről, mert ez egy boxos topik.
50.
50.
PaprikaJancsi
#49: „eleget láttam” résznél (az U4-ből láttam eleget, mielőtt még fennakadnál valamin)
49.
49.
PaprikaJancsi
#45: Közepes ponton áll az Until Dawn, vagyis egy közepes játék. Kritikusok játszottak vele, és értékelték.
Kis Zoli szerint jobb annál. Oké. Ez a te véleményed.

Mégegyszer kihangsúlyozom...nem mondtam, hogy ugyanaz. Megértetted? Nem? Akkor mégegyszer...NEM UGYANAZ!
Felsoroltál három-négy dolgot, és azok a TR-ben is benne vannak, mert láttam eleget a játékból, és azokat a kritériumokat amiket említettél le tudtam szűrni.
Összeségében jobb játék az Uncharted?...Nem tudom, nem játszottam vele.

A Horizon3 pedig Open World...mint ahogy a Zero Dawn is. Ha ezt sem érted, akkor hagyjuk a vitát, mert felesleges.

Én tudom miről beszélek, viszont te, hogy te eltudod-e olvasni, és értelmezni amit írok..na hát az a jó kérdés ;)
46.
46.
delphijos
#44: Most tényleg nem azért, de a legtöbb "sajàt topikban" szinte sosem írtok semmi említésre méltót. Ha látná az ember hogy megy a box-os eszmecsere a témáról, még sajnálnálak is hogy elrontják itt Nektek, de ha nem mennek a "trollok", akkor meg arról ironizáltok hogy mindjárt jönnek, meg hog nincs játék box-ra..... A Killing Floor 2 cikknél is lehett volna megbeszélni hogy milyen k*va jó lesz, főleg X-en, de loff...sz, semmi. Akkor minek ez a hiszti folyton? Amúgy amit eddig olvastam, nem konzolokról hanem játékokról volt szó itt is. Neken sem jön be minden ps exluzív játék , de ami igen azzal játszom. És egész jól alszom akkor is ha más szerint meg középszerű vagy szar.
45.
45.
Zoli0507
#44: Sajàt topic??? Ez valami gamer szurkolòi oldal? Ki hisztizet vagy anyàzott??

Egyèb irànt miert kell olyanhoz hozzàszòlni amiről nem is tud velemènyt alkotni?
Ha èn vagyok a hülye ès az èn vèlemènyem nem mèrvadò....egy az egybe hülyesèg akkor hogy lehet egy olyan ember vèlemènye a mèrvadò aki nem is jàtszott velük?!?!

A sajàt tökèt lövi le màr azzal is, hogy egy olyan jàtèkot közèpszerűz le amivel nem is jàtszott, de mèg egy "közèpszerű" jàtèknàl sem tud jobbat mutatni.

Akkor folytatòdik olyan orbitàlis bullshittel hogy a TR-ben megvan ugyanaz mint az UC-ban.
Mielőtt itt fanboynak tartanàtok, nèzzètek vissza azt a cikket ahol az UC gameplay videòjaròl irtak itt cikket. ÈN voltam az aki azt ìrta hogy okè hogy szèp de ez egy TR copy!! Csakhogy jòpàr okoskodòval ellentètben èn mindkettőt vègig toltam, ezèrt valtozott meg a vèlemènyem.... mert èn vegigjatszottam mindkettőt.

Forza vs Horizon zero dawn meg...... ilyenre nem is lehet mit ìrni.

Szòval lehet arra is kène figyelni hogy ùgy szòljon hozzà hogy tudja is miről beszèl.

Nekem aztàn nem esik rosszul, ùgy cinkeltek ahogy jòl esik. De ha vissza cinkelnek akkor nem kell a màrtìrt jàtszani. Xbox 360-nàl mindenki el volt telve az exkluzìvokkal. Most fordult a kocka, az MS leszarja vagy nem foglalkozik vele mìg a Sony "lemàsolja" a 360 sikerènek titkàt. Ennyi törtènik. Az MS is rà fog jönni hogy rossz utat vàlasztott ès màr most fogadni merek hogy a következő generàcionàl az xbox exkluzìvok feltàmadnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...