Íme, a PlayStation Plus augusztusi ajándékai

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 26.
  • Akció
Link másolása
Az augusztusi Games with Gold után a Sony is leleplezte a PlayStation Plus következő havi ingyenes játékait. Kapunk Just Cause 3-at, Assassin's Creedet és sok más egyebet is.

Az augusztusi PlayStation Plus-ajánlatok is több platformra szólnak, így ezúttal is lesznek PS4-es, PS3-as és PlayStation Vitára elérhető játékok a kínálatban. Összesen hat címet kapnak az előfizetők, amelyek közül PS4-re a Just Cause 3, az Assassin's Creed IV: Black Flag mellékága, az Assassin's Creed: Freedom Cry, valamint a Downwell lesz elérhető. 

A PlayStation 3 tulajdonosai a Super Motherloadot, továbbá a Snakeballt zsebelhetik be, míg PlayStation Vitán a Downwell mellett a Level 22 jár az előfizetőknek.

35.
35.
Juha
#28: És mi van akkor, ha tudod, hogy este a csajjal így-is, úgy-is akció lesz, de mégis veszel virágot? Vagy a gyereknek veszel egy kisautót? Azért adod, hogy jobban szeressen? Vagy a te példádnál maradva: névtelenül is adományozhatsz, ha nem akarod, hogy "üzletnek" lássák. Persze utána leírod az adóból... :-)
34.
34.
semike
Kaptok tőlem egy sört Ajándékba!
Teljesen önzetlenül,játékosbaráti szeretettel!
Egézségetekre!
Jelentkezni az alábbi emelt díjas (350ft/perc)számon lehet:06 90 180 5778
Vagy
Szemelyesen a Korben Dallas beer haus-ban,minden nap 17-19ora kozott(happy hours)
:)))))
SEGAasztok!
29.
29.
Hunszi
#28: Vagyis, hogy egy nyelvet beszéljünk...se a Sony se az MS havi játékai nem ajándékok, mert üzletpolitika van mögötte, hogy ki csinálja jobban ez már megint egy más kérdés.
23.
23.
Hunszi
#21: ...és az akcióról nem is beszéltünk, amik a Plusosoknak járnak, én átfogalmazom ezt az egészet s azt mondom ajándék ennyi pénzért ez a Plus szolgáltatás :D most vettem meg az MK XL-t 60% off-al, ami kizárólag a plusosoknak jár és nem ez az első játék, amit a Plus miatt vettem meg, mert nagy kedvezmény volt rá. Ami meg az elmúlt hónap játékjait illeti tényleg egy rossz szavunk nem lehet a Sonyra, mert tényleg kiváló címeket adak. Szóval bár nem véglegesen kapod meg a játékot, amit adnak, csak akkor, ha tag maradsz...de kérdem én ennyi pénzért valaki gondolkodott azon h lemondja a tagságot, azért h spóroljon vele kemény 1000 forintot havonta? Főleg, aki tényleg multizik is...
21.
21.
PaprikaJancsi
#20: Ha jobban megnézzük PS3-on indult el a Plus szolgáltatás, ahol alapjáraton ingyenes volt a multi, így főképp csak a játékokért fizettél pénzt. Ez a PS4-nél megváltozott, mivel már nem ingyenes a multi, de mivel a Plus lényege alapjáraton a játékok voltak, így nem számítanak ajándéknak mert azért fizettél.

Xboxon viszont a multi mindvégig fizetős volt, és ugyanannyi pénzért cserébe már játékot is dobnak az előfizetés mellé, vagyis ha úgy nézzük ott ajándék.

Itt jön a konklúzió majdnem ugyanannyi pénzért nem mondhatjuk, hogy az egyik helyen ajándék, a másikon meg azért fizetsz. Így egy köztes állapot miatt mindkét felfogás elfogadható. Én személy szerint ajándéknak fogom fel, főleg, hogy havi lebontásra 1000 Ft-ért Until Dawn és Just Cause 3 szintű játékokat kapsz. Ennyi pénzért ez ajándék. :)
20.
20.
Norbiii
#19: Én úgy vagyok vele, hogy kicsit ajándék is. Fizetünk a multiért,mert önmagában már csak ezért is kérhetnének pénzt, + nem lennének kötelesek játékokat is adni, de mégis jár hozzá, ráadásul mostanában remek játékok (Life is strange, Until dawn, Just cause 3)

Persze ha szigorúan nézzük, akkor fizetünk a ps plusért, amiért jár az ingyen multi, vannak nagy akciók, és járnak hozzá játékok. Így hangzik az ajándék szó nélkül. :)
19.
19.
"Íme, a PlayStation Plus augusztusi ajándékai"

Havi előfizetési díjért cserébe ajándékokról írni nagyon nagy tudatlanságra vall...

Tanuljátok már meg: ez nem ajándék, fizetős szolgáltatás.

A havidíjért cserébe az alábbi játékokat tölthetik le: ....
18.
18.
FrankBlack
A Just Cause 3 nekem nagy kedvencem. Nagyon élvezetes benne a rombolás, és annak szabadsága. Plusz a táj is gyönyörű. Habár alapjában véve egy nagyon pörgős játék, én a sztori kitolása után elkezdtem vele amolyan Relax módban játszani, a látványt is még tovább szépítve egy kis Rashade moddal. Máig rendszeresen előveszem néha egy kicsit lazításképpen. Nekem nagyon élvezetes így:

https://youtu.be/9_yWAELZ9ps
17.
17.
DarkLord
#16: Akkor te nem játszottál a Lords of the Fallen-nal ps4 :D az a szutyok szerintem még 20 alá is megy állandóan, tényleg annyira bántotta a szemem, hogy nem tudtam végigjátszani még szerencse, hogy pc-n már végigtoltam, mert amúgy egy jó játék.
16.
16.
Hunszi
#4: Igen, most kerestem rá, az új 1.05ös patchel még mindig 25re is droppol helyenként a frame, még PRO-n is... :( sanszos, hogy ezért lett plusszos cím. Az egyik legrosszabbul optimizált játék a piacon.
15.
15.
DarkLord
Pont ezt az AC-t nem játszottam végig , mert anno nem volt kedvem hozzá és , mindig csak belekezdtem, talán most végig is tolom :D

Ez a Just Cause 3 meg nagyon nem érdekelt és sajnáltam a helyet a gépről neki (pc-n), hogy leszedjem, de így azért a sztorit végig fogom tolni legalább. Most, azért nem lehet panasz, múlt hónap is jó volt mi a fene történt a sunyi bácsiéknál? :D Talán rájöttek, hogy a másik oldalon szinte , mindig jó játékokat adnak itt meg...fene tudja szerintem jön most tuti 3-4 ínységes hónap ezután 99% :D
14.
14.
NECROSMOKE
#7: Sokkal elvezhetobb. Nekem mindket platformra megvan.
12.
12.
csabuszflash
#11: Nos igen, szerintem sem az. A plus az egy szolgáltatás amiért fizetni kell. Ha nem fizetsz akkor nincs plusod. nincs plusod nem kapod meg ezeket a játékokat csak ha megveszed. tehát a plus monthly games nem plus gift gamesnek hívják mert nem ajándék.:D
11.
11.
razorka777
Még mindig nem ajándék, de mindegy.
10.
10.
crytek
#9: Vagy ha nem SE bundle akkor a Humble havi csomag vagy fő vagy altagja lesz nemsokára :)
Azaz hamarosan JC4 bejelentés is jön :)
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Steamen is most ingyen hétvége van, vagyis esélyes a solog. ;)
8.
8.
crytek
Hoppá JC3 ....lassan akkor kinéz megint pc-n egy SE bundle ahol ott lesz ..várjuk
7.
7.
RangerFox
Az ac-t még ps3-on játszottam végig, kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a grafika Ps4-en. A Just Cause 3 pedig sokáig fent figyelt a kívánságlistámon, hát most lekerül onnan. Én örülök.
6.
6.
Norbiii
#5: ...játszottam volna...
5.
5.
Norbiii
Nem mintha az elmúlt években olyan túl sokat játszanék, de erre azt mondom, hogy igen, és IGEN! :) Just Cause nagyon fontolóra volt vége, tuti teszek vele egy próbát, és talán az Assasin's Creed-el is. Remek kínálat, soha rosszabbat! :)
4.
4.
kergabi83
#3: Szerintem szinte semmit. Kár érte, mert egy szédületes játék. PC-n viszont megy szépen!
3.
3.
Hunszi
Ütős kis kolleckió, kár, hogy a mai napig bődületesen rosszul fut a Just Cause 3 konzolon...vagy azóta változott a helyzet?
2.
2.
Yanez
Just Cause 3? Durva! Le is szedem, mert eddig kimaradt! :)))
1.
1.
csabuszflash
teljesen jó. just causeban szétrobbantok mindent augusztusban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...