Már készül az új Grand Theft Auto?

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 27.
  • Pletyka
Link másolása
Nem mintha komolyabb meglepetést okozna a hír, hiszen a 2013-ban megjelent Grand Theft Auto V mai napig az eladási listák előkelő helyezéseit foglalja el, de azért jó tudni, hogy a Rockstar már tényleg dolgozik a hatodik epizódon.

A NeoGAF lelkes olvasói szúrták ki, hogy Tim Neff, egy motion capture-színész önéletrajzában két Rockstar-cím is felbukkant, mint új referencia. Az egyik a Red Dead Redemption már bejelentett folytatása, a másik pedig a Grand Theft Auto hatodik része. És mivel Neff az év elején tényleg járt a Rockstarnál, elképzelhető, hogy már megkezdődtek a következő GTA munkálatai.

Ha pedig ez így van, akkor az azt is jelentheti, hogy a négy évvel ezelőtt megjelent és még mindig elképesztően népszerű ötödik rész valamikor 2019-ben vagy 2020-ban vonulhatna végleg nyugdíjba.

31.
31.
Őrnagy
#16: A magyar GDP-t kitermeli egy dobókocka is... Sajnos.
30.
30.
Archanelion
Amúgy ha már online, jó ez az irányvonal, de mondjuk sokszor több playerrel egy szerveren
29.
29.
Norbiii
28.
28.
CJgabor
#5: "tetszett is meg nem is, de összességében annyira nagyon azért nem hozott lázba."
Végre, a tökéletes megfogalmazása annak, hogy hogyan érzek a játékkal kapcsolatban. :D
Bár azt is tudom, hogy sokmindenből kimaradtam azért, mert nem játszottam a multijával, de attól még a singleplayer is lehetett volna tartósabb.
27.
27.
cannondale
Vissza a jövőbe 1-2-3 helyszin
Kocsi: DeLorean
Múlt: Red Dead Redemption (Cowboy, Gőzmozdony)
Vice City a jövőben (is)
26.
26.
cannondale
Vice City: Űrhajóval ki az űrbe.
Florida Kennedy Space Center.
https://www.google.hu/search?q=gta+space&client=ms-android-sonymobile&tbm=vid&prmd=ivn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiCpIaH4KzVAhWoYpoKHUDfAlQQ_AUICCgC&biw=360&bih=512&dpr=2
25.
25.
Brenor
Nos én arra gondoltam, hogy mi lenne, ha visszahoznák a vice cityt úgy, hogy lenne két történeti szál. Az egyik a jelenbe játszódna mikor kijön a játék olyan 2019-2020 körül, a másik történeti szál meg a 80-as években. Lenne két főszereplő az egyik a jelenben a másik a múltban. A jelenbeli történeti szál a gta 4 komolyságát hozná vissza a múltbeli a gta 5 ökörségeinél maradna. Mit szólnátok egy ilyen ötlethez? Nekem már régebben felmerűlt ez az ötlet és én örülnék, ha ezt megvalósítanák. Mindkét idősíkon másabbak lennének a gyalogosok, az autók, zenék.
24.
24.
shatterhand
#14: Nem tetszik a 80as evek szintipop vilaga. Ennyi
23.
23.
kopic
#19: Sztorija az tényleg nagyon gáz lett szerintem is. Unalmas volt mint állat. Egyedül Trevor kuldetesei említésre melto.
Az Online része viszont hatalmas nagy fun, foleg ismerősökkel, klanba verodve. Azért mar megérte a 18e Ft.
De a 6.reszre remélem, hogy megemberelik magukat single tekintetében, mert ha nem, akkor nálam felejtős lesz.
22.
22.
br1Koo
#21: Konvertálhatóak*
21.
21.
br1Koo
Szerintem online részt nem készítenek a következőhöz, vagy ha igen, akkor valahogy meg kell oldaniuk, hogy az emberek online fiókján élő hatalmas összegű ingatlanok/ingóságok valamilyen formában kombertálhatóak legyenek az új online verzióba, vagy egy új játékteret nyitnak meg a már meglévő onlineba. Nem lenne ésszerű egy teljesen újat csinálniuk, hisz a meglévőt igen szépen lecsiszolgatták.
Én remélem, hogy ismét egy kicsit sötétebbre veszik a sztoriban/játéktérben a hangulatot az ötödikben párszor nekem zavaró volt hogy milyen kva lazán coolkodnak minden szituban.
20.
20.
kastorhun
Lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de az 5. része valami elképesztően nem tud érdekelni.
19.
19.
GAMEROD
#18: Ha csak az online-ra fog hajtani a GTA az nem lesz azért annyira jó. Az egy dolog hogy el lehet vele ökörködni, de csak ennyi. A GTA5 single része is elég kevés volt egy nyílt világú játékhoz képest, másfél nap alatt ki lehet pörgetni ha a jelentéktelenebb felfedezősdit nem számoljuk bele. Lehetett volna bele jócskán mellékszálakat tenni még.
18.
18.
kopic
#11: Nem lesz. A nép az online részét kajalja most keményen, ahhoz jön folyamatosan frissítés, tehát a singlet nem sok embert érdekli.
17.
17.
kopic
#3: Így van.

Nagy valószínűséggel jövőre bejelentik, és 2019 vége környékén fog kijonni (szept-okt), mint az 5.resz.
16.
16.
KőbányaKispest
Ez egy brand már. Ez soha nem fog véget érni, amig veszik az emberek, márpedig a magyar GDP-t kitermeli ez a játék.

Addig pedig hagy jöjjön,,,,
15.
15.
Yanez
Jó lenne egy olyan GTA, ami végre kihasználná a fejlődő technológia nyújtotta lehetőségeket, és nem egy városban játszódna az egész. Pl a bolygó több országaiban is megkéne fordulni. Teszem azt egy NY-i autókázás után elkéne jutni Alaszkára, majd az őserdőbe meg még ki tudja hova a bánatba.

Esetleg lehetne egy alternatív valóság, ahol akár egy város is elég lenne, de akkor olyan fantáziájú sztorit húznak fel, amilyet akarnak. :) Szóval vannak lehetőségek, de bizotsan megint egy amerikai városban fog játszódni, mert ami működik, azt nem szabad bántani. Legalábbis túl gyakran.
14.
14.
GAMEROD
#12: Miért, a Miami hangulat a 80-as évekkel az igazi. Játékban ez mit befolyásolna, maximum nem lenne benne mobiltelefon, és oldschool sportkocsik lennének, ezek a maiak már unalmasak minden játékban. Én még a 60-as évekkel is el tudnám képzelni, ha már a Mafia nem tudta belőle kihozni amit ki lehetett volna.
13.
13.
GAMEROD
Az is elég lenne, ha ezt bővítenék új területekkel és új single playerrel. Mert úgy önmagában a látványon és a bejárható területeken kívül nem sokat fejlődött a sorozat, ugyanaz az alapja mint a GTA3-nak. Ha új részt akarnak, akkor már fejleszteni kéne a AI-n is valamit, mert azt már ezelőtt is idejétmúltnak láttam hogy például a vonatok csak ész nélkül haladnak körbe-körbe meg hasonlók.
12.
12.
shatterhand
#5: Vice city johet
Csak a 80-as evek nelkul.
11.
11.
Cell4
Régebben volt szó a GTA V sztori DLC-jéről, arról tud valaki valamit? Akkor ezek szerint az a pletyka kacsa volt? (Ami mondjuk kicsit furcsa, mert pl. a GTA IV-hez és a Red Dead-hez is készült 1-1 standalone is futtatható kiegészítő, pont a GTA V-höz ne lenne?!)
10.
10.
Archanelion
Na jó, de lesz olyan jó mint az 5? Azért az kár lenne, ha szar lenne... Igazából a 4. része szerintem nem volt túl jó, az 5. viszont meglepően jó.
9.
9.
Juha
#6: Na meg egy bankrablás után minuszos lennél, hála a fix traffipaxoknak :-)
A meló előtt szervezned kell egy tüntetést, hogy a TEK azzal legyen elfoglalva, majd ha elég pénzed van, már negyedáron veheted a garázsokat, és még kisvasutat is építhetsz.

Van ebben fantázia, pl.: dönthetsz, hogy helikopterrel le akarsz szállni, legéppuskázod az újságírókat, vagy odébbállsz, esetleg magyarázkodsz picit. Én ilyennek képzelnék egy "realisztikus, pesties" gta-t.
6.
6.
Thor Vath
#5: Én egy pestinek. Vagy állsz a dugóban, vagy a kátyúk öt perc alatt leamortizálják a kocsit :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...