Wolfenstein II - új hősöket mutat be a szezonbérlet

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
A sajtó képviselői korai ízelítő formájában már kipróbálhatták a Wolfenstein II: The New Colossust, így érkezett egy 50 perces gameplay bemutató. Emellett a Bethesda a szezonbérletről is lerántotta a leplet.

A Wolfenstein második epizódja is kap majd szezonbérletet, viszont a mostanra szokásos apróbb kiegészítések helyett ezúttal tényleg komolyabb tartalmaknak örülhetnek azok a rajongók, akik beneveznek a The Freedom Chronicles névre keresztelt, 25 dolláros, négy DLC-t rejtő bérletre.

A legelsőt, az Episode Zerót a játék premierjének napján kapják meg a bérlettulajdonosok, de ezt a DLC-t az előrendelők is bezsebelhetik. Mindegyik csomag egy-egy új játszható hősre felhúzott történetet mesél el, így BJ Blazkowicz mellett a játék világának újabb ellenállóival lesz lehetőségünk megismerkedni. 

A The Adventures of Gunslinger Joe-ban egy korábbi amerikai foci irányítója, Joseph Stallion bőrébe bújunk, akivel egy egész náci seregen kell átverekednünk magunkat Chicagótól egészen a világűrig. A The Amazing Deeds of Captain Wilkinsben Gerald Wilkins százados történetébe csöppenünk bele, akivel Alaszkában kell meghiúsítanunk az Operation Black Sun hadműveletet. A The Diaries of Agent Silent Death-ben pedig Jessica Valiant bérgyilkost fogjuk irányítani, akivel egy titkos náci bázisra kell betörnünk Kaliforniában.

A Wolfenstein II: The New Colossus 2017. október 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

4.
4.
Extol
mi az hogy bérlet? Ps-hez vagy mi? Season pass az nem bérlet
3.
3.
br1Koo
Postal 2 jutott eszembe ezt nézvén.
2.
2.
GODL1KE
Wow erről nem is tudtam, várós!! :D
1.
1.
Machiavelli
Úristen, hogy én ezt mennyire várom... :D GOTY szagot érzek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...