Újra mozgásban a Gran Turismo Sport

Link másolása
A PlayStation Undergroundnak hála újra megnézhetjük mozgás közben az idén ősszel érkező Gran Turismo Sportot. Az új videó az egyjátékos módra koncentrál, így a zárt bétát próbálgatóknak is tartalmaz újdonságokat.

A PlayStation Underground jóvoltából egy új, több mint nyolcperces videó érkezett az október 8-án érkező Gran Turismo Sportból.

A videóban ezúttal az egyjátékos részt vehetjük szemügyre, így a rengeteg bétás anyag után a játék ezen részével is megismerkedhetünk, valamint a kiotói pályát is megcsodálhatjuk.

30.
30.
ollie92
Hm...ezek mélyen megakadtak a PS3 szinten. Ettől még a pár éves DRIVECLUB is jobban fest ...
29.
29.
Zisten
#21: :D :D :D :D
Látom egy percet se játszottál vele. :D :D
28.
28.
Zisten
Alig bírom kivárni a megjelenést.
Első napos vétel.
Berendelve belőle a 40ezres gyűjtői.
Elsőnek csak a fémtokot akartam, de amikor megláttam azt a könyvet.
KELL!
A GT6 fémtok után lesz mit aláíratni jövőre Kaz bácsival a Nürburgring 24órás versenyen,... ha újra indul. ;)

Az a baj, hogy kipróbáltam a Project Crast = hatalmas csalódás.
Kipróbáltam az Assetto Corsa-t, fizikában, hangban ok, de olyan üres és unalmas, hogy borzalom. Az online meg katasztrófa.
Egyik se egy Gran Turismo, aminek lelke van.
Ezek csak arra voltak jók, hogy rájöjjek feleslegesen veszek más autós játékot PlayStationre, mert egyik se veszi fel a versenyt a Gran Turismo-val.
GT FOREVER! ;)
25.
25.
delphijos
Nem vagyok nagy autós játék "szakértő" és elhiszem hogy nem valami nagy szám, pusztán a videók alapján azt hogy 10 éves szint azért túlzásnak tartom.
23.
23.
Angelwing
Ezeket a videóban lévő opciókat még nem is mutatták idáig, lehet hogy nem is láttunk még mindent a játékból és már temetitek?!!! Várjuk meg milyen lesz a végleges verzió és az alapján ítéljünk ne pedig látatlanba. Mert én is mondhatom hogy a te csajod nem tud szopni, pedig még ki sem próbáltam, de úgy a reális ha lepippant és az alapján ítélek!
21.
21.
XuChi
Doboz fizika, gagyi grafika, rettenetes hangok, no carier mod, a hàtterek annyira szarok, 2D-s papírfàk, gyenge texturàk. Szégyen..... :(
20.
20.
shatterhand
Ja gtnel is van rossz pelda. Amikor minden ki van dolgozva a hatter meg egy zold kupac brrrtt, kiraz a hideg. A fantaziapalyakon volt ilyen ps3on
15.
15.
Nothing
Komolyan, akkora divat lett minden szinten fikázni a GT-t, hogy a Fashion TV külön blokkot szánhatna már neki...
12.
12.
Blazkowicz
Hangok = 0 Egyszerűen rossz hallgatni. Nagyon szeretném, hogy jó legyen, de nem lesz az. Legszívesebben előrendelném, de minél többet nézem, annál inkább nem akarom megvenni. :(
5.
5.
PS4jacksony
A Gran Turismót el kell felejteni úgy ahogy van évtizedek óta nem fejlődött szinte sehová.
Ps4 en nincs érdemi Autószimulátor sajnos ki kell mondani sőt ps3 megjelenése óta nincs.
2.
2.
csabuszflash
mikor megtudtam h nem lesz benne karier mód egyből lemondtam az előrendelést. ez single? ez? chellengek meg autos iskola ? uram atyám. nagy csalódás pesig a gyűjtői befigyelt volna
1.
1.
Annyira műanyag a FM7 és a PC2-höz képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...