Elérhető a Tower of Time korai változata

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A stratégiák és a klasszikus RPG-k játékmenetét ötvöző Tower of Time Early Access-változata már elérhető a Steamen. Ha minden igaz, a teljes játékra ez év végéig kell várnunk.

A klasszikus RPG-k és a stratégiák vonalát egyáránt erősítő Tower of Time korai hozzáférésű változata immár megvásárolható a Steamen. A történet szerint az egykori csodálatos tájat ey misztikus természeti katasztrófa sújtotta, és felfedte a rég nem látott tornyot. Az ottani civilizáció vezetői természetesen egy fiatal fiút bíznak meg, hogy álljon csapatuk élére, és fedezze fel a torony titkait.

Mondhatjuk, hogy a játék nem a legeredetibb történettel rendelkezik, mindenesetre a klasszikus RPG-játékmenetet az izometrikus, partialapú felfedezéssel kombinálva izgalmassá is lehet tenni.

A játék egyébként öt nehézségi fokot tartalmaz, amelyek között mindenki megtalálhatja a saját játékstílusának megfelelőt, legyen akár sztoricentrikus felfedező, vagy éppen kíméletlen mészáros. Az azonban jól látszik, hogy kissé eltérően más RPG-játékoktól, itt a csaták vannak a középpontban, és nem a megfontolt előrehaladás és fejlődés. A címben szereplő torony egyébként minden szinten újabb titkot és rejtvényt rejt, miközben Artara történetéről is sok mindent megtudunk. 

Krzysztof Monkiewicz, a játékot jegyző kiadó, az Event Horizon vezérigazgatója kijelentette, hogy a korai hozzáférésű formában elérhető anyag minimum 15 óra játékidővel kecsegtet és egy meglehetősen tartalmas sztorit is kapunk mellé.

A Tower of Time már elérhető Steamen PC-re, igen kedvező áron, egészen pontosan 15 dollárért. Érdemes lehet tenni vele egy próbát!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...