Mobilos kitérőt tesz a Titanfall

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Az első nekifutást elkaszálták a készítők, a második mobilos Titanfall-játék azonban megjelenik, ráadásul már a jövő héten. A Titanfall: Assault persze egészen más műfajban utazik majd.

A Respawn a Nexonnal karöltve viszi mobilokra a Titanfallt, igaz, a Titanfall: Assault már a második próbálkozásuk lesz, a Frontline alcímű kártyajáték ugyanis nem élte túl a bétatesztet. Az Assault már szerencsésebb helyzetben van, a projekt még májusban soft-launcholt, a jövő héten, augusztus 10-én pedig meg is jelenik Androidra és iOS-re.

Az Assault egy stratégiai játék, amelyben egy parancsnok bőrébe bújva kell a csapatainkat terelgetnünk, a cél pedig az, hogy elfoglaljuk az ellenséges területeket. Az egységeink fejleszthetők, a kártyajátékos mechanika itt is visszaköszön, a helyszíneket pedig az alapjátékok ihlették, úgyhogy a rajongóknak még a rajzfilmesebb látványvilág ellenére megéri ránézniük.

Mostanság egyébként gőzerővel tolják a Titanfall szekerét a készítők, a második rész épp mostanában került be az EA Access szolgáltatásába, és az Ultimate Edition is most jelent meg belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...