Project 1v1 - új játékkal kísérletezik a Gearbox

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékkal kísérletezik a Gearbox Software csapata, a fejlesztőcég következő projektje az FPS-ek és a kártyajátékok játékmenetét ötvözi, és ahogy azt a munkacíme sejteti, két játékos csaphat össze benne.

Lerántotta a leplet a következő játékáról a Borderlandset és a Battlebornt is jegyző Gearbox. Pontosabban túl sok konkrétumot és látnivalót nem kaptunk a bejelentés mellé, de a Project 1v1 technikai tesztje már elindult, lehet rá jelentkezni, és néhányan már meg is kapták a meghívójukat állítólag.

A játék két játékos összecsapását ígéri, és egy olyan FPS-ről van szó, aminek a játékmenetét a klasszikus kártyajátékos stratégiai réteggel is megfejelték. A hivatalos weboldal szerint három játékmódot (Arena, Ranked és Challenge) ígér a sci-fi körítéssel megáldott Project 1v1, a sikeres meccsekért pedig loot boxokat, illetve kártyalapokat kapunk majd.

4.
4.
kopic
Borderlands 3rol mikor jön már valami ?! Basszák meg, de komolyan ! Hulladék okkal foglalkoznak inkább, nem hiszem el...
3.
3.
#1: Egyetértek abban, hogy egy duke jobb lenne, de abban nem hogy ez tucat, el se tudom képzelni, hogy hogy keverik össze a kettőt, vagy a jó öreg Painkiller-es Tarot szisztéma lesz, hogy elsütheted a boost kártyákat lődözés közben? Nagyobb sebzés, concussion grenade meg ilyenek, vagy mi a fene?
2.
2.
zozo76hun
most ez a divat! :)
mindazonalltal kivancsi vagyok milyen lehet...
1.
1.
dcba
Jajj de jo ujabb multiplayer jatek, komolyan mar mindenki csak ilyet tud gyartani?
Inkabb csinalnak az uj Duke Nukem jatekot, ne egy ilyen kartyas egymast lovoldozos tucatjatekot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...