Overwatch - Deathmatch-csel gazdagodunk

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Blizzard nagy sikerű játékához, az Overwatch-hoz új játékmód érkezik, méghozzá a jól ismert Deathmatch, amely a pofonegyszerű "ölj, vagy meghalsz" elven működik. Ezeket a csatákat pedig egy vadonatúj pályán is tolhatjuk majd.

A hatalmas népszerűségnek örvendő Overwatch Arcade szegmensén belül egy teljesen új játékmóddal gazdagodunk a Blizzard jóvoltából. Ez pedig nem más, mint a Deathmatch, amely a sok más játékból is jól ismert, egymás elleni összecsapásokat hozza el nekünk. Ennek a lehetőségnek egészen pontosan két változatát kapjuk meg a fejlesztőktől, a sima Deathmatch-et, ahol összesen 8-an lehetünk egy időben a pályán, és a klasszikus Team Deathmatch-et, amelyben 6 fős csapatokban pusztíthatjuk egymást.

A PTR-on (Public Test Region) egyébként már elérhető a lehetőség, ahol egy egészen új pályán is irthatjuk az ellent. A Chateau Guillard néven elérhető harctér egyelőre csak az alap Deathmatch keretein belül, azaz a free-for-all módban érhető el, és Franciaország dél-keleti részén, egészen pontosan a Widowmaker-família kastélyában játszódik.

Az újfajta ütközetek tehát már kipróbálhatók a tesztszervereken, és ahogyan ezeket a Blizzard is letesztelte, az új frissítéssel már élesednek is a teljes verzióban, természetesen az összes platformon.

4.
4.
ADMlN
#3: Az ilyeneknek mint Link kell a deathmatch, mert az objektívák meg egyéb ilyen sallangok túl bonyolultak nekik.
1.
1.
Firsttime
Inkább a doomfistet vennék vissza kicsit, hogy ne öljön meg 200 hp-s karaktereket egy csapásra. Elég kiábrándító tud lenni. Deathmach meg szerintem teljesen felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...