GT Sport - bemutatkoznak a GT Academy nyertesei

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
A Sony négy trailert tett közzé a minap a közelgő Gran Turismo Sport kapcsán. Mielőtt azonban további olvasás nélkül, hangos guminyikorgásra éhezve kattintanátok a videókra, el kell áruljuk, gameplayt nem tartalmaznak.

A Sony láthatóan nagy marketinghadjáratot indított a közelgő szimulátorának, a Gran Turismo Sportnak érdekében. Sorra adják ki a jobbnál jobb autókkal és izgalmasabbnál izgalmasabb pályákkal hencegő videókat a játék kapcsán. Közeledik a megjelenés, de a kellően kicicomázott kisfilmek ellenére igencsak szkeptikusak a rajongók a franchise idei epizódjával kapcsolatban. A hatodik rész már nem kápráztatta el maradéktalanul őket, ezért idén valami nagyot kell durrantania Kazunori Yamauchi úrnak. Most ismét négy trailer látott napvilágot a Gran Turismo Sport neve alatt, és bár ezekben nyoma sincs gameplay felvételeknek, mégis nagyon inspirálóak.

Az említett kisfilmekben ugyanis a GT Academy négy bajnoka mutatkozik be nekünk, akik bebizonyították, hogy a lehetetlen lehetséges, és igenis autóversenyző is válhat egy hétköznapi gamerből. A sort az a Lucas Ordónez nyitja, aki az első ilyen versenyt nyerte meg, kijelölvén az utat az egyre több próbálkozónak. Őt követik sorban a többiek, név szerint Jann Mardenborough, Ricardo Sanchez és Bryan Heitkotter.  

Nekik sikerült a Gran Turismo segítségével a fotelt valódi versenyautóra cserélniük, el is mesélik hogyan alakult át az életük.


A Gran Turismo Sport október 18-án jelenik meg PlayStation 4-re, addig is inspirálódjatok az úriemberek történeteiből!

8.
8.
Pain
#1: Mondjuk, ha szeretsz szimulátorozni, akkor nem épp a Forza vagy a GT a jó választás.
7.
7.
bszunyoghy
#1: Igazad van, dobd ki azt a hulladékot azt irány a Forza 7! Ott talizunk egy barátságos kergetőzés erejéig.
6.
6.
delphijos
#4: Senki se vitatja, mindenki maga dönt. Csak ;n kicsit mondvacsináltnak érzem hogy valaki 4 generáció után azért vált platformot mert egy exluzív cím nem lett jó. De ez meg persze csak az én véleményem.
5.
5.
kergabi83
#1: Szerintem kár "feladnod" a PS érát! Főleg a Forza miatt. Én szeretem a forzákat, igaz van boxom is, de az APEX remekül elműködik a pc-n, valódi natív uhd-ban, valódi 60 Hz-en. Az FH3 szintén. Nem hiszem, hogy majd az xboxX változtatna tudna ezen. De már csak ezek miatt is, jobb pc-n játszani vele!
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Szerintem azért cserél, amiért csak akar.
3.
3.
delphijos
#1: Nekem ugyan mindegy milyen konzolt veszel, és lehet hogy a GT szar, de ez a szöveg , elég vicces. Mindha azt írnám hogy imádom a box-ot, mindig is az volt de a -tetszőleges box játék - szar, úgyhogy legközelebb már PS-t fogok. Mondjuk ha nagy autós játék fán vagy, egy box tényleg nem árt Forza-val, de ne azért "cserélj" konzolt mert valamelyik játék nem jó.....
1.
1.
Falcon
eddig playstation fan voltam ps1-2-3-4 mindig a sony mellet döntöttem de most a kővetkező generációban átpártolok x box ra mert a soni idióta de komolyan imádok szimulátorozni van jo kormányom és a forza egyre jobb a gran turizmo már sokadik részre egyre rosszabb ez is egy hulladék a gt sport
a drivclubb hihetetlen jó volt és ezt veszni hagyták becsődöltek a pholigoy digitál persze ezek a kiéget amatőrök meg csinálhatnak egy budget kategorás játékot 5 évig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...