Saints Row IV - ingyenes a hétvégén

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 11.
  • Akció
Link másolása
A For Honorhöz hasonlóan ezen a hétvégén a Volition őrülete is ingyen kipróbálható a Steam rendszerén. Az akció augusztus 13-ig tart, de ha tovább akarod nyúzni, utána kedvezményesen megvásárolható a játék.

Nagy örömünkre egyre több kiadó él azzal a lehetőséggel, hogy ingyenes próbalehetőséget biztosít valamely játékához. Hogy ez pontosan milyen okból történik, az változó, de örvendetes, hogy egyre népszerűbbé válik az effajta hozzáállás. A Saints Row IV ingyenessé válásának esetében nagy valószínűséggel a fejlesztő legújabb játéka, az Agents of Mayhem áll a háttérben, ugyanis jelen akcióval a közelgő címre is kellőképpen fel lehet hívni a figyelmet. De nem is ez a lényeg, hanem hogy itt van egy újabb remek alkalom, hogy teljesen díjtalanul kipróbáljunk egy nagy sikerű játékot.

Aki nem tudná, miről is van szó pontosan, neki talán elég annyit mondani, hogy az újdonsült amerikai elnökkel kell irtanunk a Földet veszélyeztető idegeneket. A Saints Row IV nem mindennapi történetével varázsolta el a játékosokat, és egyedi hangulatának köszönhetően sokan egyből rabjául is estek. Aki azonban eddig kimaradt az őrült kalandból, annak nem is lehetne jobb alkalom ezt pótolni, mint az említett ingyenes hétvége.

1.
1.
Extol
És olcsó is! Megvettem minden részét DLCstől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...