Moons of Madness - pszichológiai horror a Marson

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A norvég illetőségű Rock Pocket Games egy sci-fi horrorjátékot készít. A belső nézetű címet H.P. Lovecraft munkássága ihlette, ráadásul a vörös bolygón játszódik, ahol főszereplőnknek a belső démonaival is szembe kell néznie.

A Moons of Madness érdekes koncepcióra épülm a NASA és a Space-X kutatásaira épülő tudományt ötvözi H.P. Lovecraft horrorjával. A független Rock Pocket Games alkotása kőkemény pszichológiai horror, melyben nemcsak a természetfeletti eseményekkel kell szembenéznünk, hanem belső démonainkkal is.

A történet a Mars első kutatóállomásán, a Trailblazer Alphán játszódik. A játékosok Shane Newehart magányos űrhajóst irányítják. A mindennapi munkák során különös eseményekkel szembesülünk, ráadásul fura hallucinációkat és látomásokat élünk át, amelyek előrevetítenek bizonyos eseményeket. A lovecrafti őrület kézzel fogható közelségbe kerül, mindez a közeljövőben, nagyon is hihető közegbe ágyazva.

A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül, és várhatóan 2018 második vagy harmadik negyedévében lát napvilágot.

8.
8.
zozo76hun
#7: ha ki akarnam nyirni magam, azt megtehetnem itt a foldon is (de nem akarom), ehhez nem kell a mars... :)
7.
7.
latis666
#6: Egész biztosan ott döglik meg mert az elsőknek "csak oda" jegyük van. Mondjuk ha félúton megsérül a hajó ők pedig ismeretlen rádiójelet fognak... akkor megdögölhetnek félúton is. :)
4.
4.
Juha
#3: Az nekem is (és még pár millió embernek) bejött, viszont az utóbbi évekből max. a Martian, ami tényleg sci-fi, a többi amit láttam/olvastam az inkább "fi", mint "sci". Valahogy a 70-80-as években jobban felkészült írók fantáziáit olvashattuk. Szerintem.
3.
3.
zozo76hun
ez meg nekem is bejohet! imadom a bolygokutatast, az urkutatast es a scifi-horrort, na meg legfokeppen a tudomanyos-fantasztikus filmeket. elso szamu kedvenc science-fiction konyvem/filmem: 2001 a space odyssey / 2001 Űrodüsszeia.

mesteri tortenet, mesteri film
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...