Nem folytatódik a Tales from the Borderlands

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 13.
  • Gyászhír
Rengeteg rajongó úgy látja, hogy a Tales from the Borderlands volt a Telltale egyik legjobb játéka, ám a gyatra eladások miatt a kalandjáték biztosan nem kap második évadot. A karakterek viszont megmenekülhetnek.

A Tales from the Borderlandset mi is dicsértük már humoros írása és emlékezetes karakterei miatt. A Telltale rajongói szerint ez volt a készítők legjobb alkotása az utóbbi időben, ezért nagyon elszomorító, hogy szinte biztosan nem kap folytatást.

Campo Santo Quarterly munkatársai mikrofonvégre kapták a játék fejlesztőcsapatának számos tagját. Az író, Nick Herman viszont gyorsan lehűtötte a kedélyeket: az eladások egyáltalán nem voltak jók, így belsőleg kudarcnak élték meg az epizodikus kalandjátékot. Ugyan a Telltale hivatalosan nem lőtte le a címet, de ne legyenek hiú ábrándjaink: a csapat folyamatosan terjeszkedik, új IP-ket szerez, így biztosan nem fér bele nekik egy rossz eladási mutatókkal rendelkező spin-off második évada.

Azonban a játékban megismert karakterek nem tűnnek el csak úgy a süllyesztőben: a producer, Adam Sarasohn szerint Fiona és Rhys nagy eséllyel tiszteletét teszi a Gearbox-féle Borderlands 3-ban.

11.
user101
Most nem azért, de tőlem az egész telltale brigádot lehúzhatnák a klotyón... Az más, hogy amíg twd-t csináltak, nem érdekelt. Amikor viszont a Borderlands erőforrásokat pazarolják ilyen szarra akkor azért szomorú vagyok... Szóval én örülők a hírnek. Soha többé ilyet ! hurray ! :D
10.
NemecsekErno
#9: Nem baj, ha így megy tovább akkor a Nintendo sem fogja sokáig húzni.
Akkor meg majd a forgalmazó kolléga is kénytelen lesz valami másra váltani és azt reklámozni.
Kiváncsi lennék milyen más alias alatt szokott meg visszajönni, hogy ott meg leugassa a Nintendo tulajdonosokat.

Amúgy lehet, kellett volna egy kicsit tovább szenvedni a játékkal?
Mert tényleg nehezen indult be és ott le is raktam.
Nálam továbbra is a TWAU a TT játékok csúcsa (bár igaz, a Minecraft-ot sem probaltam még)
8.
RangerFox
Tényleg jó lett, picit lassan indult be, de elég klassz megoldásokat használtak benne, amiket akkor láthattunk először TT játékban, és azóta se másikban. TWAU meg TWD után ott van a legjobbak között, kár érte.
6.
NECROSMOKE
Kar :( En meg szerettem volna ha csinaltak volna legalabb meg egy reszt.
4.
crytek
Akkor jöhet megint valami újabb ócskaság ez helyett...
1.
csabuszflash
kár mert pozitív csalódás volt. még egy évad érdekelt volna belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...