Dragon Age - vannak tervek az ötödik részre is

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A BioWare jövője kissé ködös. Az addig rendben van, hogy készül a shared-world koncepcióra épülő Anthem, de mi a helyzet a jól bejáratott IP-kel? Mike Laidlaw szerint elméletben már a Dragon Age negyedik és ötödik részét tervezik.

A Mass Effect: Andromeda kedvezőtlen fogadtatása miatt egyelőre parkolópályán pihen a sci-fi sorozat. Most a BioWare az E3-on leleplezett Anthemre koncentrál, ami elég nagy falatnak tűnik, de már az is biztosnak tűnik, hogy készül a Dragon Age 4.

A sorozat atyja, Mike Laidlaw a Twitteren válaszolt pár rajongói kérdésre. Sokan a fantasy szerepjáték jövőjéről faggatták az úriembert, aki elárulta, csapatának elméletben már vannak ötletei a negyedik és az ötödik részre is.

Szerencsére nincs tervben a sorozat lezárása, a mese addig folytatódik, míg van rá igény. Ám az is benne van a pakliban, hogy ha az IP sorsa a legrosszabbra fordul, kénytelenek lesznek félretenni - lásd Mass Effect esetét. A BioWare mindig két játékkal előre tervez, de egyelőre még a negyedik részről sem tudunk semmit.

Ha viszont az előző játékokat vesszük alapul, néhány utalást azért felfedezhetünk. A Dragon Age 2 DLC-jében tűnt fel a Dragon Age: Inquisition főhőse, így ha játszottál a legutóbbi fejezet Tresspasser kiegészítőjével, egy-két támpontod azért lesz.

6.
6.
crytek
#4: Ami nem érdekel azt nem tanulom....
4.
4.
Hab
#3: Meg is tanulhatnál angolul addigra mire kész lesz :)
3.
3.
crytek
Hamarosan elkezdődik végre a 3. rész magyarítása!!!!
1.
1.
Hab
Pedig az Andromeda sokkal jobb mint a DA: I...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...