Publikus tesztszervert kapott a Warcraft III

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Ha a rajongók nem is kapják meg a 15 éve várt közvetlen Warcraft-folytatásukat, legalább a 2002-ben megjelent és még mindig népszerű Warcraft III némi mentsvárat jelent számukra. És tudja ezt a Blizzard is.

Éppen ezért a Blizzard úgy döntött, a jövőben még komolyabb támogatást kap majd a 15 éves játék. A stúdió nem is tétlenkedik sokáig, Pete Stilwell, a régi játékok támogatására szakosodott Blizzard Classic Games egyik fejlesztője a Battle.neten megerősítette, hogy a Warcraft III legújabb javítása többek között a publikus tesztszervert is bevezette, ami előrevetíti, hogy a Blizzard tényleg nem szeretné elhanyagolni a sorozat harmadik felvonását.

A jelenlegi tervek szerint a jövőben többek között új térképeket szeretnének majd előtesztelni, de Stilwell azt is beharangozta, hogy finomhangolják a matchmaking rendszert, javítani szeretnének az állandó lagokon, illetve a PTR-t is folyamatosan fejleszteni, bővíteni fogják.

4.
4.
markoci555
starcraft és warcraft single cuccos nagyon tetszik, dde a multi engem se vonz igazán, starcraft 2-ben csoda volt hogy legyőztem valakit
3.
3.
Machiavelli
Tisztában vagyok vele, hogy nem minta cég a Blizzard sem, nekik is vannak hibáik, de úgy gondolom, hogy nagyon sok cég példát vehetne róluk... A gamerek között nem véletlenül ilyen jó a megítélése a Blizz-nek.
2.
2.
#1: Ismerős, pedig nagyon adja ez a játék.
1.
1.
vmiki88
Kár, hogy szar vagyok a sima multiplayerben, Bárki lever engem 10 perc alatt, sőt annyi sem kell. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...