Agents of Mayhem - itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A héten jelenik meg Saints Row alkotóinak legújabb agymenése, az Agents of Mayhem. A megjelenés előtt öt fontos dologra hívnánk fel a figyelmeteket a játékkal kapcsolatban, és befutott a launch trailer is.

A Volition ezúttal sem találja fel a spanyolviaszt, csak egy kellően beteg nyitott világú akciójátékot készített, nyakon öntve némi sci-fi elemmel. Ezúttal a futurisztikus Szöul utcáit tisztíjuk meg a rosszfiúktól, rengeteg vicces karaktert irányítva.

És íme, pár jellegzetesség az Agents of Mayhemről! Itt van mindjárt a hármasugrás, amivel felkapaszkodhatunk különféle magaslatokra. Szöulban az ősi és a modern elemek keverednek egymással, számos jól felismerhető kerülettel felvértezve. Visszatérnek a cabbitok, azaz a furcsa macska és nyúl hibridek, amelyek minden Volition-játékban benne voltak korábban.

A játékban szereplő sötét anyag nemcsak teleportálásra alkalmas, ezzel a technológiával cserélhetjük le ügynökeinket bárhol és bármikor. Az egyik küldetésben pedig egy popsztárral is meg kell küzdenünk, nyilvánvalóan azért, mert gonosz. Ez persze nem könnyű, mert rajongók százai veszik őket körül.

A launch trailer fentebb megtekinthető. Az Agents of Mayhem augusztus 18-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

2.
2.
user101
Így nehezen fogom elhinni, hogy 2017-van...
1.
1.
Darksiders84
SR kicsit másképp vagy még sem de teljes árban. Ja egy ezressel olcsóbb na az igen de azért remélem jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...