Ritkábban érkeznek majd frissítések a PUBG-hez

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
A készítők szerint a jelenlegi tempó inkább árt, mint használ, mert nem jut elég idő az új fícsörök kitesztelésére. A változtatástól azt remélik, hogy kevesebb hibával kell majd szembenézniük a játékosoknak.

A Steamen megejtett bejelentés szerint az eddiginél ritkábban érkeznek majd frissítések a PlayerUnknown's Battlegroundshoz. Eddig heti, illetve havi javításokban gondolkodott a fejlesztőcsapat, viszont azt tapasztalták, hogy az új funkciók befejezését rendre elkapkodták emiatt, a tesztelésre pedig csak rövid idő jutott, ami még több galibát okozott.

A ritkábban érkező frissítésekkel a tesztszervereket is hosszabb ideig veszik igénybe a srácok, így több felhasználói visszajelzésből gazdálkodhatnak. Reményeik szerint ezzel polírozottabb formában jelenhetnek meg az újdonságok, és az előre nem látott hibák száma is csökkenhet. Hangsúlyozták ugyanakkor, hogy mindez nem lesz hatással a hosszútávú fejlesztésre, jól állnak a munkálatokkal, és a tartalmat sem vágták meg.

A PUBG egyébként a SteamSpy számai szerint már több mint 7 millió eladással büszkélkedhet (pedig Early Access-címről van szó, és az Xbox One-os változat megjelenése még odébb van), ráadásul az aktivitást sem érheti panasz: a minap 620 ezres csúccsal zárt a játék a Steamen, ezzel pedig a Counter-Strike: Global Offensive-et is beelőzte.

16.
16.
ollie92
A legnagyobb faszság az, hogy PC-n szarul fut, egyetlen pálya van és mindenki szar grafon tolja, hogy könnyebben észre vegye az ellenséget.
7.
7.
zozo76hun
az nem lehet szar ha ennyien jatszanak vele...
1.
1.
Skygameboy
Arra várok végre ,hogy kiderüljön ténylegesen a játék megjelenik-e ps-re . Nagyon tetszik vidik alapján game kár lenne ha nem hoznák ki ps-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...