GC 2017: Bemutatkoznak a Battlefront 2 űrcsatái

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Az EA konferenciáján a Need for Speed: Payback és a FIFA 18 mellett jelen volt a Star Wars: Battlefront 2 is. Tömény gameplay következik az űrcsatákról, öveket becsatolni!

Az EA mára ígérte, hogy leleplezi a Battlefront 2 űrcsatáit, és ezt be is tartotta. A konferencia egyik nagy durranása természetesen a Star Wars új epizódja volt, így nem csoda, hogy hatalmas várakozás előzte meg a felvételeket. A videó részletesen mutatja be a játék ezen részét, és az jól látszik, hogy rendkívüli izgalmakban lesz részünk a világűrben. Ne is húzzuk tovább az időt, nézzük a harcot!

A Star Wars: Battlefront 2 november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
ollie92
Remélem javítanak az irányításon, mert a SWBF1-ben kibírhatatlan. Míg a Battlefieldben rendben eltalalják és jól lehet manőverezni, addig SW-ben gondot okozott az űrroncsok elkerülése. Bár lehet joyyal kellene megpróbálni.
2.
2.
Artyom150
Mondjuk jobban érdekelt volna, ha végig cockpit nézetben marad, és nem pedig ilyen vérárkádos stílusban játszik.
1.
1.
Spiderling
Picit csalódás is volt, a rövidsége csak, mert amit láttam, attól tátva maradt a szám....
Ahogy emlitették, a héten lesz még több gameplay, remélhetőleg a Clone Wars éra is kap majd, egy jó kis űr csihi-puhit. :P

Ez a grafika messze csiszoltabb az első résznél, és attól félek, hogy ha el is fut majd nálam, csakis low beállitásokon FullHD mellett....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...