GC 2017: PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Régóta váratott magára a Square Enix bejelentése, de csak sor került rá: a jövő év elején PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV, amely az eddigi kiadások közül a legszebb grafikai minőséget ígéri a játékosoknak.

Régóta pletykáltak már a Final Fantasy XV PC-s változatáról, és bár a Square Enix maga sem zárta ki, hogy egyszer számítógépekre is portolja a JRPG-t, a várva-várt bejelentés eddig váratott magára. A kiadó az NVIDIA gamescomos eseményén mutatta az új átiratot, amely az eddigi leglátványosabb változata lesz a játéknak.

A fenti trailer részletesebb ízelítőt is ad a PC-s változat grafikai képességeiből; a 4K támogatás mellett természetesen a fejlett haj/szőrszimuláció sem maradt ki a kalapból. A játék új kiadása 2018 elején érkezik, a Windows Store-ban, a Steamen és az Originen is megvásárolhatjuk a hírek szerint.

5.
5.
Rézfánfütyülő
#4: Váó, derék. Azért kicsit bonyolultabbra gondoltam, valami akciódúsabbra.
4.
4.
Necreon
#3: Tarts lenyomva egy gombot. Viccen kívül.
3.
3.
Rézfánfütyülő
#2: A harcrendszer milyen érzés? Érdekel maga a játék, de az FF sorozat mindig a harcrendszere miatt esett el nálam. Inkább hack 'n slash fickó vagyok mint stratégikus, így a körös harc nem volt szimpatikus, ez meg úgy láttam videón, hogy más.
2.
2.
Necreon
15k-ért húztam be egy hónapja a mindenüberszupifullos kiadást egy PS sale alkalmából, mert oda meg vissza voltam a Kingsglaive animációs filmért (szerintem vagy 10x láttam), de nem tudom... nem jött be nagyon.

Mindenki kib*szott nagy edgelord akar lenni, a világ jó hogy nagy de tipikus térképtakarítós amiben a tartalom az a fajta grind hogy fuss 10 percig a semmi közepén, öld meg a 3 tyúkot és 2 disznót, backtracking 10 percig, nesze 500 kredit.

Ugye a Kingsglaive előtt indul de relatíve hamar belefut, és valami élvezhetetlen a fő sztori, kb. 3 másodpercben (!!!) a filmből kivágott alig követhető villanással elintézik azt hogy város ostrom van, és meghalt X szereplő. Érted, úgy hogy láttam a filmet ami kötelező hozzá hogy tudd mi van, még úgy is élvezhetetlen. Aztán persze mentem megint kajtatni valami kacatot egy senkinek mert ő az egyetlen módja az egész világon hogy eljussunk A pontból B-be, mert motorcsónakot nem lehet csak úgy bérelni egy egyébként kifejezetten erre is szakosodott vendéglátóegységben, ahol sorban állnak a motorcsónakok, neeeem, menj keress egy követ 30 perc semmittevés (automatikus autózás wtf, kb. a gázt kell nyomni minden mást csinál a játék), kő összeszedve, 30 perc vissza futás / autózás semmittevés. Ezért b.sztam ki az Elite: Dangerous-t is.

Szép és jó hogy jön PC-re, de az elvárásokat szerintem nagyon toljátok le.
1.
1.
zsocc-nrg
Na végre! Szinte 100% volt hogy jönni fog PC-re, már csak a hivatalos bejelentés hiányzott :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...