GC 2017: Remake-elik a Fear Effectet

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a kultikus Fear Effectre, amely még az első PlayStationre jelent meg? A Square Enix Collective jóvoltából remake-et kap az eredetileg 2000-ben megjelent akció-kaland PC-n és a jelenlegi konzolokon.

A Fear Effect Reinvented a 2000-ben megjelent PS1-es cím modern remake-je a Square Enix jóvoltából. A fejlesztést a Sushee csapata végzi, az eredeti fix kameranézetek megmaradnak, ám a grafikát teljes mértékben újraírják jobb irányítás és egyéb funkciók mellett.

A játék egyike volt az első olyan címeknek, amelyek cel-shaded látvánnyal operáltak. A történet Hongkongban játszódik, ahol három zsoldost - Hanát, Dekét és Glast - irányíthattuk felváltva. A csapat egy triádvezér elrabolt lányát keresi. Egy évvel később jött a folytatás, a 2001-es Fear Effect 2: Retro Helix.

A sorozat legújabb darabja, a Fear Effect Sedna várhatóan jövőre veszi be a boltokat PC-n, PS4-en és Xbox One-on, de a műfaj változik: ezúttal egy felülnézetes, taktikai akciójátékot kapunk.

A remake, a Fear Effect Reinvented pedig szintén jövőre jön PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.

4.
4.
br1Koo
Ez volt az a játék amivel kb 11 évesen halál nyugodtan játszottunk haverral, mert egy szimpla akciójátéknak tűnt. Aztán egy jelenetben valami mocsok morbid módon meghal a társunk, és elkezd a játék kurva ijesztő lenni, valami elképesztő - addig a pontig- nem odaillő módon. Elképesztően várom!
3.
3.
crytek
Yt-on megnéztem mi is ez és találtam 3-órás végigjátszást (nem nem speedrun) szóval kb mint egy telltale episode....
2.
2.
user101
Ez annak idején kimaradt, talán majd most meglessük. Hangulat szempontjából érdekes, bár engem igazán akkor tudnának boldoggá tenni, ha a 2000-es ONI-t vagy a 1995-ös BIOFORGE-t remakelnék ( na meg a minden idők legjobb FPS- játékát a No One Lifes Forever-t ) !!!
1.
1.
Darksiders84
Na mi a fene mit vesznek még elő régről amugy akkoriban igazán jó rögzített kamerás akció játék volt mint a Residentek csak más stílusban grafikával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...