GC 2017: Naruto to Boruto: Shinobi Striker trailer

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Az új Naruto-játék a csapatalapú multiplayerre hegyeződik ki, lesznek itt 4v4-es csaták és zászlórablás is, de rengeteg egyéb módunk lesz arra, hogy a parti tagjai igazi nindzsákká váljanak. Itt az új előzetes.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker legújabb előzetese három játszható karaktert (Boruto, Shikamaru, Choji) helyez előtérbe. A játék a multiplayer küzdelmekre hegyeződik ki, lesznek itt 4v4-es csaták, CTF és minden más finomság is.

A játékban saját karakterszerkesztőt is találunk. A Ninja Creatorban olyan nindzsát készíthetünk magunknak, amilyet mindig is szerettünk volna. Csapatba verődve különféle megmérettetéseken, bosscsatákban vehetünk részt.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker 2018 elején jön PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
user101
Nincs ezzel olyan nagy baj, hozza a kategória és a stílus elvárásait... Azok meg ügye nem túl magasak... :DDD
4.
4.
batnor
#3: Te végig nézted egyáltalán a trailert? Mert ez egy online bajnokság alapú verekedős játék szinte nulla történettel/gyűjtögetéssel, tehát a kívánságod úgymond teljesült :)
3.
3.
adamsfamily
Ez az előző Naruto játékokat a sztori mód mászkálásai nyírták ki,az üres korlátolt guberálással és pofázásokkal.Erre csinálnak egy játékot,ami jó formán az előző játékok leggyengébb elemére épül.
Lenne lehetőség ezekben az anime adaptációkban,de sajnos az összes csapat akiket megtalálnak velük,mintha amatőrök lennének.
2.
2.
cyberstaker
A trailert sem bírtam végignézni, annyira rossz. Mintha az ultimate ninja storm széria prototípusa lenne, de még az is lebutítva. Messziről kerülendő...
1.
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...